Ledige tider i uge 9 – efter skiferie

Ledige tider  9 – efter skiferie

Ledige tider i uge 9 – efter skiferie

Hvad er vigtigt? Det spørgsmål må vi stille os selv ind imellem. Lige nu er skiferie med familien vigtig. Det må næring til. Også for familien. Lige som nogen gange alenetid, partid, familietid.

Ledige tider i uge 9:

Uge 9: Mandag kl. 13.15

Hvis du er i parforhold og har lyst til sammen med din partner at undersøge, hvad der er vigtigt for jer, så inviterer Jørn Uhrenholt og jeg til at sætte fokus på netop dette i parweekenden

MENINGEN MED LIVET (d. 26.-29. april)

Vi skaber et rum, hvori I kan undersøge, hvor I er lige nu i jeres liv. Individuelt og som par.

For at få kontakt til det, der er vigtigt, må vi mærke og erkende, at livet er dyrebart, og derfor må vi forholde os til døden.

Hvis vi erkender, at vi skal dø engang, kan vi måske forstå, at vi ikke må tage kærligheden for givet. Eller hinanden. Eller livet.

Det er uundgåeligt, at vi har perioder, hvor vi kun lige hænger fast i dagligdagen med det yderste af neglene, og at vi glemmer os selv og hinanden. Det er vigtigt med jævne mellemrum at tale om, hvad der er vigtigt, og hvad der ikke er. Og sammen justere. Undlader vi at gøre det, risikerer vi at ende i det, vi kalder for et jaja. Det kan minde om at køre imod et trafiklys, der står på gult. Det skaber forvirring. Skal jeg køre eller skal jeg stoppe? Skal vi fortsætte den her vej, eller skal vi stoppe op?

Vi undersøger blandt andet:

  • klarhed
  • ja og nej
  • skam/mod
  • prioriteter (mig/dig/os)
  • døden
  • nat alene: undersøge meningen

Vi undersøger temaerne både med krop og sind: Via massage og berøring, samtale, oplæg og meditation.

Læs mere her: LIK-Meningen med livet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *