Glædelig jul og godt nytår

Glædelig jul og godt nytår

Glædelig jul og godt nytår til alle jer der har åbnet og ærligt stået i jer selv hos mig i løbet af året. Jeg føler stor taknemmelighed over at møde mig selv i mødet med jer. I nærvær, ærlighed, sårbarhed og sanselighed. Om det er i en terapeutisk samtale eller i en massage. Eller i en kombination af de to. Jeg glæder mig helt vildt til 2018 og alt det nye, der skal ske. Ikke mindst LIV I KÆRLIGHEDEN – som er weekendretreats for par der gerne vil dykke ned i kærligheden sammen guidet af Jørn Uhrenholt  og jeg selv. Kig på hjemmesiden for beskrivelser og datoer. Nyd jer selv og hinanden derude. Hold jer vågne og opmærksomme i hjerte, sind og krop.

Kærlig hilsen Trine

IMG_3890

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *