Kvindegruppen åbner op igen

Kvindegruppen åbner op igen

(fire gange inden jul: 10.11, 23.11, 1.12, 14.12 kl. 19-21.30) på Cafe Gaya, Århus

Senest tilmelding: den.17. oktober

Vi undersøger på forskellig vis det at være menneske – og kvinde – med alt hvad det indebærer – og med særlig fokus på sanselighed, lyst og seksualitet.

Gruppen er for kvinder i alle aldre. Den ældste og yngste deltager har indtil nu været henholdsvis 73 og 20 år. Det handler blot om at have lyst til at åbne sig i dialog og sansning/berøring og nærvær. Dele de tanker og følelser, der er knyttet til kroppen og det at være kvinde og menneske. Undersøge og få øje på de overbevisninger om os selv, som vi bærer rundt på. Skam har det med at opløse sig, når den kommer frem i lyset, og det bliver klart, at man ikke er den eneste, der har det sådan. Derfor virker det rigtig godt at dele det i en gruppe. Der er simpelthen flere at genkende sig selv i. I gruppen kan vi blive genkendt og genkende os selv i de andre, og vi kan opdage, at vi ikke er alene med de tanker og oplevelser vi har. Det kan sætte skub i vigtige forandringer og indre bevægelser.

Aftenerne består hovedsagelig af sanseøvelser, som alle handler om at åbne for sanselighed og bevidsthed, meditation, dans, deling/samtale om forskellige emner, der naturligt dukker op i forløbet og individuel stilletid. Jeg leder aftenen ud fra en forståelse af, at alt bevæger sig, og at planer justeres ud fra det, som deltagerne bringer ind og det, der opstår i mig undervejs. Jeg deltager selv i øvelserne. Det vil altid være ok at sige nej til en øvelse, og alle øvelser foregår med tøj på.

Vi undersøger og skaber mulighed for et opleve og forstå på en måde, så det bliver tydeligt, at alt bevæger sig og derfor ikke lader sig indfange i en historie om en sandhed. Heller ikke historien om dig selv. Når du fortæller den, er det en genfortælling, og den kan aldrig være sandheden, da den fornyes hele tiden. Den er velkommen, men det kan opleves som frihed at forstå og erfare dig selv på denne måde, for det giver dig mulighed og ansvar for at bevæge dig frit. Mærke impuls og hjerteslag. Her og nu. Erfare at sansning og tænkning, krop og sind, begynder at følges ad. Men også at det er muligt at mødes med andre i et fælles felt af naturlig samhørighed og kærlighed.

Cirka en uge før næste møde sender jeg en lille teaser om aftenens overskrift, som så kan begynde at arbejde i dig inden mødet.

Jeg har nu haft 4 forløb tidligere, og jeg elsker det. Der bliver grint, grædt, sanset og mærket. Det er noget helt særligt at mødes i dette med andre kvinder, og jeg vil gerne give så mange kvinder som muligt chancen for at opleve det.

Sted: Café Gaya, Vestergade 43, 8000 Århus C

Pris for de fire gange: 700,-. Betaling aftales ved tilmelding, og man forpligter sig til hele forløbet.  Skriv til mig på trinedupont70@gmail.com eller ring på 91548295 hvis du er interesseret i at høre nærmere eller bare gerne vil være med.

Senest tilmelding: den.17. oktober

I det daglige arbejder jeg med tantra og med psykoterapi, og det er en del af min baggrund for at invitere ind i kvindegruppen. Du kan læse mere om det – og om mig – på min hjemmeside.

Jeg glæder mig meget til at møde dig. Kærlig hilsen Trine

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *