Kvindegruppen på Cafe Gaya åbner igen for nye deltagere

Kvindegruppen på Cafe Gaya åbner igen for nye deltagere

Så åbner jeg igen for nye deltagere i kvindegruppen. Denne gang et forløb på 5 onsdage. En del af de gamle deltagere fortsætter, og der er plads til 6 nye kvinder. Vi undersøger på forskellig vis det at være menneske – og kvinde – med alt hvad det indebærer  –  dog med særlig fokus på sanselighed og seksualitet.

Gruppen er for de kvinder (unge som ældre), der har lyst til at åbne sig i dialog og sansning/berøring og nærvær. Dele de tanker og følelser, der er knyttet til kroppen og det at være kvinde og menneske. At undersøge og få øje på de overbevisninger om os selv, som vi bærer rundt på. Skam har det med at opløse sig, når den kommer frem i lyset, og det bliver klart, at man ikke er den eneste, der har det sådan. Derfor virker det rigtig godt at dele det i en gruppe. Der er simpelthen flere at genkende sig selv i. I gruppen kan vi blive genkendt og genkende os selv i de andre, og vi kan opdage, at vi ikke er alene med de tanker og oplevelser vi har. Det kan sætte skub i vigtige forandringer og indre bevægelser.

Aftenerne består hovedsagelig af sanseøvelser, som alle handler om at åbne for sanselighed og bevidsthed, meditation, dans, og deling/samtale om forskellige emner, der naturligt dukker op i forløbet. Jeg leder aftenen ud fra en forståelse af, at alt bevæger sig, og at planer justeres ud fra det, som deltagerne bringer ind. Jeg deltager selv i øvelserne. Det vil altid være ok at sige nej til en øvelse, og alle øvelser foregår med tøj på.
Jeg ELSKER at afholde disse aftener. Der bliver grint, grædt, sanset og mærket. Det er noget helt særligt at mødes i dette med andre kvinder.

Datoer: 20.4, 11.5, 1.6, 22.6, 6.7.

Sted og tidsrum: Café Gaya, Vestergade 43 kl. 19.00-21.15

Pris for hele forløbet: 850. Betaling aftales ved tilmelding, og man forpligter sig til hele forløbet.
Frist for tilmelding er 14. april 2016
Skriv til mig på trinedupont70@gmail.com eller ring på 91548295 hvis du er interesseret i at høre nærmere eller bare gerne vil være med.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Kærlig hilsen Trine <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *