Retreats

INTRODUKTION TIL TANTRAMASSAGE

I efterdønningerne af den smukkeste weekend sammen med 12 mennesker er vi nu klar med endnu to weekender, hvor du/i kan dykke ned i kontakt, sanselighed, sårbarhed, nærvær og fællesskab med os. Modul 1 er en introduktion til Tantramassage, og du har mulighed for at være med enten d. 26.-26. juni (se anden begivenhed) eller den 14.-16. august (se denne begivenhed). Danakilde danner igen den aller smukkeste ramme
Kærlig hilsen Trine og Jørn

Den 26.-28. juni: https://www.facebook.com/events/610634196175438/

Den 14.-16. august: https://www.facebook.com/events/217128119427007/

Tantramassage modul 1 og 2

Modul 1: 31.1-2.2

Modul 2: 28.2-1.3

Så er Jørn og jeg klar med to nye moduler på det skønne Danakilde

Modul 1 er en introduktion til tantramassage. Se her https://www.facebook.com/events/2580744248705411/

Modul 2 bygger ovenpå og er en fordybelse i tantramassagen. Se her

https://www.facebook.com/events/985275018479537/

Vi glæder os utrolig meget til 2020

Kærlig hilsen Trine

Introduktion til tantramassage

Lyst og sanselighed i smukke omgivelser d. 13.-15. september 

Danakilde danner igen rammen om en weekend, hvor vi dykker ned i kontakten til kroppen og nærværet. Denne gang er det både for par og singler.

Alle øvelser og alle massager vil blive guidet – og vist af os først. Vores erfaring er nemlig, at når vi går forrest, så bliver folk trygge.

I tantraen inkluderes hele kroppen og ingen dele af kroppen gøres til noget særligt. Vi vil guide jer ind i en forståelse, hvor ethvert sted på kroppen rummes uden at blive givet en særlig betydning. Ligesom vi ikke skal et sted hen i vores seksualitet, men simpelthen er seksuelle væsener. Det kan vi gøre, når vi lærer at sanse os selv, og det er dette rum vi åbner for denne weekend.

Weekenden vil bestå af samvær, berøringsøvelser, meditation, massager, oplæg fra os, god mad, smuk natur og masser af sanselighed og nydelse.

Du risikerer at blive glad af det og få et måske nyt syn på dig selv – og måden du bevæger dig i livet på.

Vi har rigtig god erfaring med at skabe et rum, hvor nøgenhed føles naturligt og hvor blufærdighed favnes med omsorg.

I øvelserne vil vi undersøge, om vi kan blive i os selv uden at begynde at gøre noget VED eller godt FOR den anden. Man kan sige, at vi møder os selv i mødet med den anden. Det kan opleves som en enorm frihed at slippe for at skulle præstere at gøre det godt.

Praktisk info:

Tidspunkt: Fredag d. 13.9 kl. 15.00 til søndag d. 15.9 kl. 12.00

Sted: Danakilde ved Rørbæk sø.

www.Danakilde.dk

Pris: 2200,- pr. person inklusiv mad og diverse materialer som saronger, olie mm.

Overnatning: Sørger deltagerne selv for. Danakilde har skønne værelser (både dobbelte og enkelte)

Der er som udgangspunkt plads til 3 par og 6 singler.

Det er muligt at vælge at lave alle øvelser og massager sammen som par, mens singlerne veksler mellem sig.

Massageøvelserne foregår på gulvet på madras, så det er godt at kunne bevæge sig nogen lunde omkring. Vi har meditationspuder til at støtte sig ved og sidde på.

Frist for tilmelding er d. 28. august. Ring endelig, hvis du har spørgsmål!

Vi glæder os super meget til at møde jer og guide jer gennem weekenden.

Sommerlige kærlige hilsner Trine og Jørn

91548295

trinedupont70@gmail.com

Trine og Jørn og paraply

LIV I KÆRLIGHEDEN retreats

Trine og jørn griner

LIV I KÆRLIGHEDEN retreats

LIV I KÆRLIGHEDEN retreats – nu er Jørn Uhrenholt og jeg klar med en række retreats for par, som ønsker at fordybe sig med hinanden. Vi glæder os vanvittigt til at invitere jer ind i at undersøge det, der har med kærligheden at gøre.

Weekenderne bliver helt sikkert noget, som I ikke har prøvet før. Måske kan det sætte gang i nye bevægelser?

LIV I KÆRLIGHEDEN – Modul 1: Kontakt & berøring d. 1.- 4. marts 2018

Pris: 3300,- pr. par (inklusiv alle materialer)
Tilkøb af mad og overnatning i lækre dobbeltværelser (450 kr. pr. nat) på Danakilde ved Nørresnede 

I det første modul skaber vi et trygt rum og sætter en ramme, hvori I som par kan finde ind til sanselighed og nærvær med hinanden på en legende og seriøs måde.

I et sundt og velfungerende parforhold er det afgørende med en vedvarende god og tæt kontakt mellem parterne, og kontakten må nødvendigvis tage udgangspunkt i en god kontakt til os selv.

Gennem berørings- og massageøvelser, oplæg, samtaler/refleksion og meditation finder vi ind til vores livskraft, vores sensualitet og det sted i os, som mere handler om at være tilstede end om at gøre noget bestemt.

Når kroppen bliver afspændt, og sindet mere roligt, bliver der plads til nye oplevelser af sanselighed, nærvær og intimitet med partneren.

Nøgenhed er naturligt under massagerne, hvor der kun arbejdes med egen partner. Flere øvelser foregår på madras på gulvet, hvilket forudsætter en vis bevægelighed hos deltagerne.

I den sanselige kontakt vil I naturligt møde jeres vaner, hvilket er godt, for det giver jer mulighed for at tale om dem, blive mere bevidste om dem, og måske baner det nye veje i jeres samvær med hinanden.

I løbet af retreatet vil I lære at give hinanden tantramassage og undersøge kontakten til jer selv og hinanden. Disse nye indsigter og oplevelser kan I tage med hjem som                   inspiration til at forfine kontakten imellem jer endnu mere. Se programmet her:

Officielt Program – LIK – Kontakt & Berøring v1.1

Tilbagemelding fra sidste weekends retreat

Hej Trine og Jørn

TUSIND tak for en vild tur ud i ukendt land af følelser og tanker.
Jeg tror aldrig at jeg har haft så dybe tanker om livet om min partner som på denne tur, aldrig har jeg følt en sådan glæde, lyst, begær og nærvær over for Hanne
Aldrig mærket hendes glæde, lyst og varme over for mig som på denne tur. Lige nu sidder jeg i fred og ro og forfatter mine tanker om rejsen de sidste dage og ser hvor meget turen har flyttet mig og mit forhold til Hanne. Det giver mig en vild fornemmelse af lyst til nærhed sammen med Hanne. Lyst til alt og alligevel intet
Jeg finder nok hoved og hale på det hele i den næste tid.
Kærlig hilsen Jan.

Hvad pokker er meningen eller “Restauranten for enden af universet (26.-29. april 2018)

Hvad er det, der kalder på dig i dit liv? Hvor brænder du virkelig? Hvad er din ”grund til at være”?

Det undersøger vi sammen på vores retreat. Der er intet krav om alder, køn eller om du er i parforhold eller ej. Det betyder ingenting. Det der betyder noget er, at vi er mennesker, og det er det fælles udgangspunkt for de dage, vi tilbringer sammen.

Du er åben og nysgerrig på at undersøge, hvad der er meningsfuldt for dig. Du vil gerne åbne dig endnu mere for livet og for andre mennesker.

Og vi fejrer det lørdag aften med en fest.

IMG_5225

Forberedelse til festen er:

 • Hvad er det, der kalder på dig i dit liv? Hvad er meningsfuldt for dig?  Hvad står i vejen for dig og i dig?
 • Kontakt i øvelser og samtaler
 • Grin og spas
 • Hvem er du? Og ja – jeg vil gerne høre om dig
 • Oplæg om at sige ja og nej i livet
 • Noget om MOD
 • Natøvelse, hvor du guides til at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig. Ja, her er du vågen noget af natten, så husk natbrillerne, når du skal sove næste formiddag.
 • Meditation (fordi pauser er vigtige, og det, der er vigtigt for os, har det med at forsvinde i larmen og det høje tempo)
 • FEST: Det smukke Danakilde ved Nørre Snede danner rammen om festen lørdag aften, hvor vi fejrer livet, os selv og hinanden.

Pris: 2900,- pr. person inklusiv morgenmad. Frokost, aftensmad og overnatning tilkøbes på Danakilde.

Kontakt os for mere information

trinedupont70@gmail.com  –  91548295

jorn@tantramassageaarhus.net  –  23464540

LIV I KÆRLIGHEDEN – Modul 4: Kærlighedens væsen (10.-12.7.2018)

I dette modul sætter vi fokus på KÆRLIGHEDENS VÆSEN.

Hvis der er en mening med livet, tror vi, det er kærlighed. Det vil vi gerne undersøge sammen med par, der vil gå dybt med hinanden.

“Jeg elsker dig, og derfor vil jeg gerne have, at du er lykkelig, og hvis det inkluderer mig i dit liv, er det dejligt.”

Hvordan kan vi få øje på, hvor vi betinger kærligheden, og hvordan kan vi se den anden mere klart? Som den anden virkelig er og ikke, som vi tror eller ønsker, vedkommende skal være.

Vaner kan give tryghed og forudsigelighed i parforholdet, og de skaber rammer, som vi kan bevæge os indenfor. Samtidig kan de blive årsag til konflikter og problemer, hvis de står i vejen for, at enten den ene part eller parret sammen kan bevæge sig i en ny retning.

Så hvad gør vi?

Først må I få øje på vanerne. Derefter må I se på, om vanen er en lim, der binder jeres forhold sammen, eller om vanen står i vejen for kontakten mellem jer. For at få øje på det, må I få øje på, hvordan vanen fungerer. Og I må ind i nærvær med hinanden, for det er i nærværet, at noget nyt måske kan vise sig.

I denne weekend vil I som par få mulighed for at undersøge kærlighedens væsen og kaste lys på den parrelation, I er en del af.

Vi undersøger:

 • Hvordan er jeres kærlighedssprog?
 • Kærlig berøring uden betingelser – med egen partner
 • Er der mønstre og vaner, som står i vejen for kontakten mellem jer?
 • Hvem har ansvar for min lykke?
 • Meditation – åbning til nærvær
 • Seksualitet og sanselighed og elskov – med egen partner
 • At dele erfaring og historier med andre par

Lad os åbne ind til kærlighedens væsen gennem oplæg, samtale, berøring, refleksion og nærvær.