Ny fordybelsesgruppe for kvinder med start i januar 2018

Ny fordybelsesgruppe for kvinder med start i januar 2018

Ny fordybelsesgruppe for kvinder med start i januar 2018

FYLDT OP NU!

Foto: Rhiannon Wilde

Foto: Rhiannon Wilde

Kom til stede med dig selv – sammen med andre kvinder

Så åbner fordybelsesgruppen igen, og jeg glæder mig meget.

Vi mødes 12 aftener i perioden Januar til juni 2018 (torsdage i lige uger) Se datoer længere nede i opslaget.

De tre søjler

Krop og sanselighed er nøgleord: Vi arbejder med dans, meditation og forskellige enkle øvelser vedr. kontakt og berøring. Alt sammen for at blive mere frie til at mærke os selv.

Sindet og dets mere eller mindre hensigtsmæssige strukturer og perspektiver undersøges. Vi arbejder blandt andet med arketyper.

Gruppen og fællesskabet heler. Jeg guider ind i samtale og refleksion og giver tilbagemeldinger til den enkelte.

 

Det bliver tydeligere og tydeligere for mig, at når vi deler sorger og glæder og livstemaer i en gruppe, er det med til at hele og sætte nye bevægelser i gang.  I alle tre søjler møder vi  vores vaner, selvbilleder, uforløste konflikter, identifikationer og emotioner og får mulighed for at slippe det, der skal slippes eller begynde at bevæge os anderledes i det. Herfra kan der opleves en ny lethed og større bevidsthed og ro, og det kan blive lettere at bevæge sig i  livet.Så åbnes min kvindegruppe igen. Vi vil arbejde med kroppen og sindet individuelt og som gruppe. Det kan ses som tre søjler, som naturligt vil være hinandens forudsætninger, og med tiden vil de opleves som tæt forbundne.

Jeg bygger videre på 2½ års intensivt arbejde med kvindegrupper med særligt fokus på krop og sanselighed og med en baggrund som selvstændig psykoterapeut og  tantramassør. Jeg oplever en naturlig lyst til at koble mere bevidsthedsarbejde på de kropslige øvelser. Ofte viser det sig nemlig, at meget enkle øvelser åbner for og kalder på dybe erkendelser – og at de to områder er tæt forbundne. Cirka 1 uge før hvert møde sender jeg en lille teaser om aftenens overskrift, som så kan arbejde i dig, indtil vi samles.

Sted: REGNBUEFABRIKKEN, Ørvadsvej 25A, 8220 Brabrand. Fantastiske lokaler, fri parkering og smuk natur som inddrages.

Datoer: torsdage fra kl. 19-22.00

11. jan. 25. jan. 8. feb. 22. feb. 8. mar. 22. mar. 5. april. 19. april. 3. maj. 17. maj. 31. maj. 14. juni

Pris: 3000,- Betaling aftales ved tilmelding (der er mulighed for betaling i rater)

Tilmeldingsfrist: 1. januar 2018er 12 pladser. Typisk er der nogle fra den nuværende gruppe, som fortsætter, og der åbnes pladser til nye deltagere. Det har vist sig at være en meget fin måde at danne en tryg gruppe på og på den måde kan noget både afrundes og fortsættes på samme tid.

Henvendelse og tilmelding: pr. mail eller telefon:

Trinedupont70@gmail.com

91548295

Du er også velkommen til at henvende dig med spørgsmål for at finde ud af, om det er noget for dig. Glæder mig til at høre fra dig. Og ja…. Glæder mig bare.

Kærlig hilsen Trine.

Vi undersøger og skaber mulighed for at opleve og forstå på en måde, så det bliver tydeligt, at alt bevæger sig og derfor ikke lader sig indfange i en historie om en sandhed. Heller ikke historien om dig selv. Når du fortæller den (og det skal vi), er det en genfortælling, og den kan aldrig være sandheden, da den fornyes hele tiden. Den er velkommen, men det kan opleves som frihed at erfare og forstå dig selv på denne måde, for det give dig mulighed og ansvar for at bevæge dig frit. Mærke impuls og hjerteslag HER OG NU. Erfare at sansning og tænkning, krop og sind, begynder at følges ad. Men også at det er muligt at mødes med andre i et fælles felt af naturlig samhørighed og kærlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *