Nye fordybelsesgrupper for kvinder efter sommerferien

Nye fordybelsesgrupper for kvinder efter sommerferien

Nye fordybelsesgrupper for kvinder efter sommerferien

Hver anden tirsdag formiddag fra 10.00-13.00 og torsdag aften fra 18.30-21.30 (undtagen ugerne 37 og 45 som er tirsdag aftener)

Kære kvinder Hvad går det egentlig ud på det du laver, bliver jeg nogen gange spurgt? Jeg har nu ledet kvindegrupper i tre år, og det er meget forskelligt, hvad vi laver, hvordan dynamikken i gruppen er, ligesom der også er nuancer i temaerne, vi arbejder med.Se her hvis du vil vide mere om indholdet så kan du læse om det her:

http://www.trinedupont.dk/1396-2/
Men når det er sagt, så er der er en klar forståelsesramme for alt, hvad jeg gør, og det er nok nærmest det vigtigste at forholde sig til, hvis du som kvinde kunne være interesseret i at være med.

Lidt om forståelsesrammen

Som deltager i mine grupper skal du være indstillet på at kigge på dig selv. Ikke med bedømmelse, men med kærlige øjne. Det er er ikke altid særlig nemt. Mange af os har svært ved det. Derfor inviteres du ind i det bedømmelsesfrie rum både i de mundtlige delinger og i de øvelser, vi laver.

Du kan få en fornemmelse af, at de overbevisninger, du har om dig selv, som tit er negative, de sidder i dit hoved, og kommer du ned i kroppen og i kontakt med din sansning, er det lettere at give slip i dem. Ingen prøver at få noget til at ske med nogen. Alle undersøger kontakten til sig selv i mødet med de andre.

Projektioner (irritationer, forventninger til de andre, til dig selv eller til mig som leder) kommer frem og kan trækkes hjem igen. Vi gør op med dem på en kærlig måde. Det er ikke gruppeterapi som sådan, men det har ofte en terapeutisk effekt. Jeg giver nogen gange individuel feedback, men du kan ikke forvente det. Til gengæld kan du altid forvente, at jeg møder dig fra det mest opmærksomme og kærlige sted i mig, som jeg kan præstere (for nu at bruge et udtryk jeg ellers ikke bruger så tit). Og har du noget du bokser med, der har at gøre med din deltagelse i gruppen, kan du altid skrive eller ringe til mig.

De frustrationer, man vil have i en gruppe vil ligne dem i parforhold og forholdet til mor og far i barndommen. Tag dem hjem. Der er frihed i det. Lad være med at ville have de andre til at lave sig om. De har deres egne dramaer, de udspiller. Vær til gengæld kærlig opmærksom og omsorgsfuld, når de deler om det og viser deres sårbarhed. Du vil finde genkendelse lige der.
Det er et fint rum at være i – sammen med andre kvinder. Dele det der er og tillade sårbarheden, når den dukker op. Og glæden og kærligheden. Og grine sammen.

De få, der springer fra gruppen igen, er ofte dem, som har nogle faste forventninger til mig eller sig selv eller de andre, om hvad de skal have ud af at være med og har svært ved at slippe det. Det er der adskillelse og bedømmelse i, og det er det, vi gerne vil ud af. At det er en del af os at bedømme er almindeligt, og det er velkomment, fordi vi gerne vil få øje på det. Men vi tager ansvaret for det selv. Det er blandt andet DET, jeg prøver at formidle og undersøge sammen med de kvinder, der med i mine grupper.

Hele mennesket er med. Der er krop, der er sind, der er følelser, og der er fællesskab. Jeg har en baggrund som psykoterapeut og tantramasør, er gift og har tre børn.

En formiddag/aften ser typisk sådan ud:
Vi sidder stille og lander lige så stille
Vi deler om hvor vi er lige nu – fra hjertet, ærligt og rummende
Vi danser – selv – sammen – undersøger måske noget om kontakt
Vi laver øvelser der har at gøre med det tema, der hører til dagen – og reflekterer
Vi afrunder i fællesskab

Har du lyst til at høre mere så skriv eller ring til mig. Du kan også læse mere om indholdet i grupperne, hvis du går ind på min hjemmeside under Kvindegrupper. www.trinedupont.dk

Tidspunkter

Tirsdag formiddag fra 10.00-13.00: ulige uger fra uge 35-51 (9 gange)

Torsdag aften fra 18.30-21.30: ulige uger fra uge 35-51. OBS undtagen uge 37 og 45 som er tirsdag aften

Sted: Regnbuefabrikken, Ørvadsvej 25 A, 8220 i Brabrand.
Pris: 2500,- (9 gange)
Rabat på 300,- hvis du inviterer en anden kvinde med.
Betaling: Det fulde beløb eller i rater (august, oktober, december)
Du er endelig tilmeldt, når vi har talt sammen i telefonen og 1. rate er indbetalt. Hvis du vælger at stoppe forløbet, efter vi er gået i gang, tilbagebetales 1/3 af det fulde honorar.

Jeg elsker mine kvindegrupper, og jeg glæder mig meget til at høre fra dig.

Kærlig hilsen Trine
Telefon: 91548295
Mail: trinedupont70@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *