Nye vinde blæser – for en stund

Nye vinde blæser – for en stund

Med en påskeferie forude og en fuld booket uge 14 er det tid til at stilne mine massageaktiviteter lidt. Selvfølgelig så der kan blive plads til at nyt kan vokse. Der er ideer, som skal have opmærksomhed, og det kan de kun få, hvis jeg drosler ned med andre aktiviteter. Sjovt nok er det sådan, det fungerer. Der er gang i de indre processer, og kreativiteten bobler. Ikke mindst sammen med Jørn Uhrenholt i forbindelse med de ting, vi laver sammen. Artikelskrivning, retreats og alverdens undersøgelser ud i hvad tantra er for os. Sårbarhed og kraft og et kæmpe stort JA til det hele. Og for mig selv bliver der plads til udviklingsgruppe på Nordlys, kursus med Neel Fasting, og d. 26.-29.4 retreatet “Restauranten for enden af universet” og hvad pokker er meningen.

Jeg glæder mig til at vende tilbage til mine massager i uge 20 (fra d. 14. maj) Og de mennesker, der har booket indtil da, glæder jeg mig til at møde. Ingenting er ændret der.

Kærlig hilsen Trine.

IMG_4628

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *