Den 2.-4. juni afholder vil temamodulet

STILLE OG LANGSOMT

Vi dykker ned i den meditative del af tantramassagen. Vi undersøger langsomheden, og hvordan sansningen nuanceres, når tempoet sættes ned. Hvordan nyt kan opstå, når sindet bliver stille. Perioder med 100 procents stilhed vil indgå i weekenden.

VI ELSKER DEN MEDITATIVE DEL AF MASSAGEN. Og gør du også det (og har du været hos os før), så kig med her. Der er plads til både solo mænd og kvinder og par, og det foregår på Danakilde i hjertet af Jylland nær Nørre Snede.

Lidt om langsomhed

En tantramassage er ikke nødvendigvis langsom hele tiden, men i udgangspunktet er den. Vi starter altid i den langsomme del af os selv, og inviterer derfor også den anden til ad den vej stille og roligt at undersøge nuancerne.

Det er ofte lettere at navigere og orientere sig i langsomheden. Kroppen kan ligesom følge med. Når der sættes tempo på berøringerne i en massage, KAN det opleves som om, der er noget, der skal nås. Og at vi er på vej et sted hen.

I en tantramassage er der ingenting, der skal nås, og vi er ikke på vej nogen steder hen. Når du overgiver dig til det der sker, og det du mærker, oplever du det ofte, som om tiden hører op. Der er ingen tid, der er intet sted, der ER bare.

Sådan ser vores liv i almindelighed ikke ud. Vi har travlt, vi glemmer pauserne, vi synes, vi skal nå det, vi er i gang med for at nå frem til det næste. Hurtigst muligt og så effektivt som muligt.

Vi kender det alle. Den måde at være i sig selv på er vældig nyttig, når noget faktisk skal gøres, men at bringe denne tilstand med ind i et tantrisk møde lukker for kontakten, til det der er.

I tantramassage kan du opdage og blive bevidst om, hvor mange nuancer der er i skalaen mellem det vilde dynamiske og det næsten stillestående.

OPDAGER du, at der ER en forskel, og at du kan være til stede i massagen (eller i livet i almindelighed) på forskellige måder, er det meget spændende at undersøge i massagen. Nu ser du måske, at når der sættes mere tempo på berøringerne, bruser dit begær, og du VIL pludselig noget bestemt. Du ser det, du mærker det et øjeblik, og du slipper det igen. Og i det helt stille mærker du måske rummet inden i dig åbne sig, du falder ligesom ned i dig selv og en mere dynamisk berøring fra mig vækker dig og sender dig et nyt sted hen.

Det er her tantraen rykker sig fra oplevelse af nydelse – over hengivelse – til bevægelse – til bevidsthed.

Vi glæder os til at høre fra dig

info@dupontuhrenholt.dk

Link til info om kurset: https://www.dupontuhrenholt.dk/massage-kurser/tema-stille-og-langsomt/

fotograf: Riihannon Wilde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *