Sanselig erkendelse (psykoterapi og helkropsmassage)

Sanselig erkendelse (psykoterapi og helkropsmassage)

– en genvej til handling

En kombination af samtaleterapi og massage. De holdes på den ene side adskilte, men virker samtidig ind i hinanden.

Hvorfor og hvordan nu det?

I sanselig erkendelse undersøger vi, hvordan den kropslige erfaring kan forenes med refleksion. Det er på mange måder en helt ny måde at erkende på. Jeg har sammen med Jørn Uhrenholt skrevet bogen Berørt – seksualitet som livskraft. Her beskriver vi, hvordan vi arbejder med sanselig erkendelse med mennesker, der er kommet hos os gennem årene. Temaer jeg er stødt på sammen med folk er fx: kontrol, hengivelse, lyst, begær, spænding, modstand, give slip, frygt, naturlighed mm.

Læs mere om bogen og køb den her: https://www.dupontuhrenholt.dk/vare/beroert-seksualitet-som-livskraft/

Sådan foregår det

Del 1: Vi mødes og sporer os ind på et tema i dit liv – undersøger det lidt og finder ind til noget centralt, som du gerne vil undersøge og udforske eller i kontakt med i dig selv (ca. 45-60 min.)

Når det er klart for os slipper vi det! (Vi laver en “bro”  til den næste del)

Det gør vi ved at skifte placering. Vi går fra et rum og ind i et andet. Skiftet sker også ved, at jeg fortæller om tantraen, så du bliver klar til at slippe og blot være med det der sker i dig undervejs.

Del 2: Vi laver vi en lille meditation, dernæst åbningsritualiet og så helkropsmassagen. Massagen bevæger sig, som den nu gør, med den forståelse, du kan læse om på min hjemmeside, og som jeg har introduceret for dig inden massagen.

Bagefter sidder vi lidt sammen, snakker lidt (ikke for meget, for vi skal ikke op i hovedet alt for hurtigt – i alt ca. 2 timer)

Del 3: Når der er gået en uges tid eller nogle gange mere, taler vi sammen i telefon eller vi skriver sammen, om hvilke bevægelser det satte i gang (ca. 30-45 min)

Sanselig erkendelse (psykoterapi OG tantra)

Sanselig erkendelse (psykoterapi OG tantra)

For mig er massagen en kunstart. Det er dialogen, kontakten med materialet (mig selv og mødet med den anden), jeg er optaget af. Ved at suspendere min målsætning og være opmærksom i det jeg gør, samarbejde med det tilfældige og lade mig inspirere af de muligheder, der opstår undervejs, opdager jeg nyt om mig selv. Jeg sætter noget i bevægelse, erfarer noget, som efterfølgende kan blive til ny forståelse.

Pris: 3200,- (i alt ca. 4 timer plus opfølgning)

Det kan naturligvis arrangeres som et enkelt møde og som flere møder i et forløb.

Velkommen <3

Kærlig hilsen Trine.

Se en lille film om Sanselig Erkendelse her:

Og læs mere om hvordan psykoterapi og tantra kan kobles:

Om hvad psykoterapi dog har med tantra massage at gøre

Tilbagemelding fra en kvinde

Kære Trine

Jeg var til sanselig erkendelse hos dig i starten af april.
Vi aftalte at jeg skulle vende tilbage senere på mail.
Det er mærkeligt som nye oplevelser kan få mange følelser i spil. Modig – nervøsitet – afklaring – omsorg – glad – lettet – selvironi
Jeg følte mig modig over at jeg “kastede mig ud i” en tantramassage og var ret forventningsfuld inden jeg kom. Du var imødekommende og tydelig i hvad der skulle foregå både i samtaledelen og i massagen. Hvilket tog toppen af nervøsiteten.
Efter jeg tog fra dig havde jeg en fornemmelse af at være afklaret i forhold til selve erkendelsesdelen. Du formåede at sætte ganske få ord på de følelser jeg har gået rundt med for mig selv i mange år i et ægteskab. Tusinde tak. Jeg er oprigtig lettet. Jeg er ikke længere flov over mig selv og den handlingslammelse jeg havde i de år. Jeg kan bedre forholde mig til at jeg har været forvirret i den rolle jeg havde i mit ægteskab. Og jeg er ikke forvirret længere 🙂
Selve sanseligheden i tantramassagen oplevede jeg som meget fin og ret omsorgsfuld fra din side. Var især glad for den lille indledende dans. Jeg oplevede at jeg ikke skulle præstere og at jeg sagtens kunne overskue et andet menneske tæt på. Og at det ovenikøbet var dejligt.
Så var jeg i teatret forleden og fik endnu et perspektiv på kropslig sanselighed. Kom sådan til at grine af mig selv med en ironisk distance til selve massagen, da de to kvinder på scenen, – nøgne og viklet ind i tape – danser i tæt omfavnelse. Forestillingen hed: Tændt.
Trine – mange tak. Det er en god ide at jeg skal skrive tilbage til dig efterfølgende. Det har gjort at jeg har været tvunget til at reflektere over min oplevelse hos dig og det i sig selv  har skubbet til men også fastholdt den gode oplevelse.
Mange hilsner og god sommer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *