Tantra og psykoterapi og mig

Tantra og psykoterapi og mig

Jeg elsker at bevæge mig – om det er med kroppen, i sindet, i tankerne eller i følelserne. Indeni mig er der en stor portion nysgerrighed og en følelse af frihed, som giver mig lyst til at undersøge alt det, der har at gøre med at være menneske. Ofte sker bevægelsen i mig, i mødet med den anden.

Der er særligt to veje, som gør mig ekstra nysgerrig: tantraen og psykoterapien.

Privat har jeg mange 27 års erfaring med at være gift og det på godt og ondt med udfordringer både i parlivet og i livet i al almindelighed. Jeg har tre børn sammen med min mand Morten. Vi har fundet nye veje at bevæge os i i vores ægteskab, som har gjort os begge gladere, og lever sammen og har samtidig hver vores kæreste ved siden af. Det langvarige parforhold og den dybe relation ser jeg som den måske allerbedste legeplads og fordybelsesrum i livet, og jeg har efterhånden meget erfaring med at se mulige veje i det, der umiddelbart ser helt umuligt ud. Måske mest fordi jeg ikke dømmer ud fra norm og moral, men altid ser efter om mennesket eller de mennesker, der er involveret (inklusiv børnene), er glade.

Trine Dupont

Trine Dupont

Om mig – og om tantraen

For mig er tantramassagen og den tantriske berøring som en kunstart, som hele tiden forfines og er i evig bevægelse. Tantraen er livseliksir, hvor jeg via sansningen forbinder jeg mig med den naturlige lyst og det, der i min forståelse binder alt sammen. Livet selv.

Min forståelse af tantra har jeg fra www.Mahamudrainstitut.com  ledet af Mads Jesper Hejl og Karin Wagner. Jeg deltager jævnligt i en supervisionsgruppe for kvindelige tantramassører, hvor vi arbejder med at udvikle og forfine vores massager.

Medlem af Dansk forening for tantramassage

Om mig – og om psykoterapien

Som psykoterapeut kommer jeg tæt på andre menneskers historier og udfordringer i livet. Jeg holder af at undersøge dette sammen med klienten og opdage, hvordan krop, intellekt og følelser spiller sammen. Hvert eneste møde er unikt, ligesom hvert eneste menneske er det. Det betyder, at jeg hver gang jeg møder et menneske bestræber mig på at møde det åbent og fordomsfrit og med kærlighed.

Jeg er uddannelset på Psykoterapeutisk Institut i Århus (www.piaa.dk).

Jeg er medlem af Dansk psykoterapeutforening https://psykoterapeutforeningen.dk/

I udgangspunktet arbejder jeg med tantraen og psykoterapien adskilt, men nogen gange oplever jeg, at der kan opstå en helt naturlig mulighed for at kombinere de to ting og mine to uddannelser (oplevelsesorienteret psykoterapi og systemisk forståelse) supplerer hinanden rigtig fint. Det sker blandt andet i “Sanselig erkendelse”.

 Relevant uddannelse og erfaring

 • Læreruddannet – 17 års erfaring, primært med de største børn og unge og deres familier
 • Et – årig grunduddannelse ved Institut for Krop- og Gestaltterapi
 • 4-årig uddannelse til Oplevelsesorienteret psykoterapeut ved Psykoterapeutisk Institut i Århus (www.piaa.dk)
 • Initiativtager til – og leder af en Åben Rådgivning for unge i folkeskolen gennem 3 år
 • 13 års deltagelse i selvhjælpsgrupper for pårørende til alkoholikere
 • To års ledelse af en gruppe for teenagere fra misbrugsfamilier
 • Uddannelse  i tantramassage og Systemisk forståelse ved www.mahamudrainstitut.com
 • Diverse kurser i relation til psykoterapi og tantra.
 • Deltagelse i udviklingsgruppe på Nordlyscenteret i Silkeborg (nu på 3. år)
 • Leder kvindegrupper med fokus på sanselighed, kontakt, seksualitet og sind (nu på 3. år)
 • Foredragsvirksomhed

Kontakten til dig selv er nøglen til glæde og handlekraft. Når jeg møder dig, inviteres du til at mærke indad og undersøge de historier, du bærer rundt på. Det gælder både, når du møder mig i den psykoterapeutiske samtale og i tantramassagen. Vejene er blot forskellige.

Velkommen

Tantra og psykoterapi og mig

Tantra og psykoterapi og mig

Trine Dupont
Tantramassage og psykoterapi i Århus

7 tanker om "Tantra og psykoterapi og mig"

  1. Trine Forfatter

   Taaak Elenah. Jeg er også rigtig glad, sådan helt ind i knoglerne du ved… Håber du har det godt. <3

   Svar
 1. jette R

  Smuk og enkel hjemmeside.
  Enkle og ukomplicerede beretninger om kontakt og sansning…
  Jeg vender tilbage

  Svar
 2. Steffen

  Kære Trine. Tak for en vidunderlig oplevelse. Det var smukt, det var skønt, det var ikke sidste gang.
  Kærlig hilsen,
  Steffen (+60)

  Svar
 3. susanne og jens

  Hej Trine

  Susanne og jeg vil gerne sige tak for en dejlig fredag, med en fantastik sanselig oplevelse i behagelig samvær med dig.
  Vores oplevelse har åbnet op for nye oplevelser, nye måder at sanse hinanden på, om det så er den der giver, eller den af os der modtager massagen,,,dejligt,,, men i høj grad også det at man ikke skal noget bestemt sted hen, blot nyde nu’et
  Vi synes det var en super måden dagen var engageret på. Det at Susanne først fik massage, og et par timer senere fik jeg massage, for til sidst, at sidde hjemme og fortælle hinanden om vores oplevelse.

  Tak for en dejlig dag
  Kærlig hilsen
  Susanne og Jens

  Svar
  1. Trine Forfatter

   Kære Susanne og Jens
   Selv tak for nogle meget fine timer i selskab med jer. På skift. Det gør mig meget glad, at massagerne giver nyt liv til jer og ny inspiration. Både til at få snakket sammen og til at få endnu mere nærvær og berøring ind i jeres relation. Uden at det skal andet end det.
   Kærlig hilsen Trine

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *