Anmeldelse af BERØRT – seksualitet som livskraft

Anette Krogh, psykoterapeut og klinisk sexolog og leder af Gestaltinstituttet i Randers anmelder BERØRT:

Jeg har været i det sexologiske felt i mange år, og jeg føler mig tryg, både privat og professionelt gennem hele bogen. Bogen er både meget sober og seriøs.

Jeg kan rigtig godt lide jeres vægt på det fagpersonlige, etiske og omsorgsfulde. Jeres afsnit “Et etisk krydsfelt” er særlig interessant, især for os sexologer, og de præsenterede dilemmaer er yderst relevante. Indholdet er både informativt og vækker yderligere nysgerrighed.

Som klinisk sexolog bevæger jeg mig i et tværdisciplint krydsfelt mellem biologi, psykologi, kultur, historie. Det har altid været svært at finde sober og seriøst viden/litteratur om det sanselige – det bliver (i min forståelse) ofte for meget eller for lidt, her synes jeg at I rammer godt ind og dækker et tomrum.

Jeg vil klart anbefale jeres bog, og den kommer også på vores pensumliste.

Vi siger tusind tak Anette 

Du kan købe bogen her:

http://www.dupontuhrenholt.dk/shop

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *