Brev til kvinderne i cirklen

Brev til kvinderne i cirklen

Kære kvinder i kvindecirklen med start tirsdag d. 21.1. 2020 

Så nærmer tiden sig, hvor vi endelig skal i gang og med det vigtigste af alt: Vi skal møde hinanden. Og det glæder jeg mig bare rigtig meget til.

Fremover vil der hver tirsdag i ugen inden mødet komme en mail fra mig med optakt til et tema.

Så kan I gå og tænke lidt over det og mærke lidt ind i det. Det er ikke lektier, men blot en invitation til at processen er levende hele tiden. I oplever noget på mødet, og det rumsterer måske I jer en uges tid, hvorefter I får en ny mail, og det nye begynder at spire i jer. Og sådan kører vi et halvt år gennem vinteren, foråret og sommeren.

Hvad er kvindecirklen?

Kvindecirkelen er et sted, hvor I kan lade op, lade jer inspirere og dele. Det er en pause til den fordybelse, som det tit er svær at få tid til i det daglige. Det er ikke som sådan i kvindecirklen, problemerne løses, det er derude i det virkelige liv, men det er en mulighed for at mærke ind. Hvordan har jeg det lige nu? Her kan der sættes ord på sårbarheden, for det bevæger noget at sætte ord på og dele med andre. Undersøge det åbent og ærligt og trække enhver projektion hjem. Det er der stor frihed i. En deltager kaldte det engang sit “frikvarter”. Det var det for hende. Nu må vi se, hvad det bliver for jer. Det er også et rum for bevægelse og berøring, for det har vi alle brug for. Ikke mindst på en måde, hvor der ingen mål er, men blot kærlig opmærksom berøring i kontakt med sig selv.

Tema for 1. Kvindecirkel: At komme til stede

Første gang handler naturligvis om, at vi skal møde hinanden.
Jeg vil sikkert bede jer om at fortælle lidt om jer selv og om, hvad der fik jer til at melde jer til.
Jeg fortæller også om mig selv, om rammerne for kvindecirklen. Delerunden bliver måske lidt længere end normalt, men sådan er det oftest første gang. Derefter kommer vi til stede med os selv og hinanden i bevægelse og i berøringsøvelser. Til sidst lander vi sammen igen.

Adressen er: Regnbuefabrikken, Ørvadsvej 25a, 8220 Brabrand (for enden af en lang mørk grusvej)

Brinkmanns citat dukkede op på mit FB feed i dag.

  • –  I kvindecirklen må du gerne have en dårlig dag. Og kommer du med livsglæde og positive tanker, er det bare dejligt.
  • –  Kvindecirkelen handler ikke om at blive en bedre udgave af dig selv, for du er allerede god nok, som du er.
  • –  Du vil helt sikkert opleve at omgive dig med inspirerende mennesker i kvindecirkelen, men måske går der lige et par gange, før du opdager det.
  • –  Du må godt give op og du må godt sige nej, for på den anden side af det slip, plejer der at vise sig en ny mulighed.
  • Vi ses snart.
  • Kærlig hilsen Trine 
  • Der er stadig ledige pladser, men kun en uge til vi starter <3
  • Ring 91548295

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *