Det lyder måske mærkeligt, men min tantramassage handler ikke om noget

Det lyder måske mærkeligt, men min tantramassage handler ikke om noget.

Første gang jeg var i kontakt med tantra var i en indledende øvelse på Mahamudrainstiuttet i Odder for nogle år tilbage.

”Jeg kommer ingen steder fra, jeg skal ingen steder hen. Du kan kalde mig Trine”.

Jeg forstod ingenting af de ord, der kom ud af de andres – og nu også min mund. Jeg var bare fyldt af en underlig blanding af irritation og lettelse. Hvad var det her for noget?

Når jeg nu inviterer ind i en tantramassage er det dette ”ingenting” jeg inviterer ind i. Der er vitterlig ingenting at lede efter, ingenting at søge, ingenting at opnå. Der er bare mødet mellem to mennesker, der er i kontakt med deres sanselighed, og det er nogen gange en stille brise og nogen gange en brusende flod. Jeg ved det aldrig, før det sker. Og det er vitterlig en lettelse ikke at være nogen, ikke at bringe min historie med ind i massagen, og ikke at skulle bruge massagen til at skrive min historie om (endnu en gang).

Det er netop dette ingenting, dette ingenmandsland beboet af ingen, der ingensteder skal hen, som er så bevægende og ofte afsætter dybe spor.

Så, at der ingenting sker – er løgn. Måden, det sker på er bare så afgørende anderledes end den måde alting ellers sker på ude i verden.

Kærlig hilsen Trine                                                                                                              IMG_1089

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *