Forbundet i en kærlig energi

Det kan lyde fuldstændig skørt, at vi alle skulle være forbundet i en energi, som vi kunne kalde kærlig, men/og tænk lige på konsekvenserne af det. De er enorme, fuldstændig overrumplende og ændrer totalt og uigenkaldeligt vores syn på os selv og andre. Krigen i Ukraine ville aldrig kunne finde sted og al dødsangst ville forsvinde. Uden at vi dermed ville blive ligeglade med livet.

Et afsnit i vores bog Berørt hedder “Det bæredygtige menneske”, og en del af afsnittet handler om netop det. Samtidig er det er også den visdom, jeg har studeret på Nordlyscenteret de sidste syv år. Gennem meditation.

For mig er det et perspektiv, en retning, en vished i mit liv, der gør, at jeg VED, at der er et kærligt sted i mig og i alle andre at kontakte, når jeg eller andre lukker ned. Når der er pres og smerte. Det er en uvurderlig vished. Og det er ikke det samme som, at så vil jeg kunne rumme alt.

Men det hjælper.

Hør udsendelsen.

https://www.dr.dk/lyd/special-radio/ubegribeligt/ubegribeligt-24?fbclid=IwAR2K2VxECCFxchHvHtR0QPAj8xQOMn2LHJfHcvb4MJcbhdCyE0V7eRIPROs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *