Jeg vokser ved det

Jeg vokser ved det

“Når jeg bare skal være mig selv, er der ikke så meget jeg skal huske.”


Hvor er jeg taknemmelig for at være landet lige der, hvor jeg er i mit arbejdsliv. Mærke at alt, som i ALT – hvad jeg oplever i mit personlige private liv (og det er ikke småting) kan jeg direkte anvende i møder med mennesker. Det er simpelthen lettere at forstå dynamikker, tematikker, sårbarheder og kraft hos andre, når jeg genkender det i mig selv.

Og jeg har opdaget, at jeg kan godt være i krise i mit eget personlige liv, være fanget i tankespind og gamle mønstre, og når jeg så træder ind i mit terapilokale og møder et menneske, så samles min energi i min kerne og al støjen falder væk. Når jeg går ud igen, er samlet.

Min gamle lærer på Psykoterapeutisk Institut i Århus Clarie Neger sagde engang til mig, at mit liv var den bedste efteruddannelse, jeg kunne få. Og sådan begyndte jeg at se på de udfordringer, der har været og til stadighed er.

Jeg vokser ved det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *