Kvindegruppe fortsætter med plads til nye deltagere

Kvindegruppe fortsætter med plads til nye deltagere

Sanselighed, seksualitet, samtale og samvær

4 ud af 7 deltagere i “min” kvindegruppe ønsker at fortsætte, nu hvor det oprindelige forløb er slut. Derfor udvider jeg forløbet med 5 gange, og åbner for at nye deltagere kan springe på. Lige nu er der plads til 4 personer.
Vi starter lige efter nytår, så det er om at være hurtig. Frist for tilmelding er 1. januar 2015

Gruppen er for de kvinder, der har lyst til at åbne sig i dialog og sansning/berøring og nærvær. Dele de tanker og følelser, der er knyttet til kroppen og det at være kvinde og menneske. At undersøge og få øje på de overbevisninger om dig selv, som du bærer rundt på. Skam har det med at opløse sig, når den kommer frem i lyset, og det bliver klart, at man ikke er den eneste, der har det sådan. Derfor virker det rigtig godt at dele det i en gruppe. Der er simpelthen flere at genkende sig selv i.

Møderne vil bestå af små oplæg fra min side, refleksioner, delinger og små øvelser og stilletid, der handler om at få kontakt til sig selv og sin krop. Det vil altid være ok at sige nej til en øvelse og alle øvelser foregår med tøj på.

Har du dumme oplevelser i bagagen er det en mulighed for at dele det med andre, men det kan også være en mulighed for at træde ud af din historie og ind i gruppen, præcis som du er NU, uden at lade gamle historier fylde. Blot undersøge dig selv. Der er altså plads til begge dele.
Samtidig vil det være en mulighed for at danne netværk, såfremt det er noget, du har lyst til.

Grupper er levende liv. Livet bevæger sig, og hver gang noget forandres, forandres jeg. Det er super spændende at undersøge – i sig selv og i en gruppe. I gruppen kan vi blive genkendt og genkende os selv i de andre, og vi kan opdage, at vi ikke er alene med de tanker og oplevelser vi har. Det kan sætte skub i vigtige forandringer og indre bevægelser.

Skriv til mig på trinedupont70@gmail.com eller ring på 91548295 hvis du er interesseret i at høre nærmere eller bare gerne vil være med.

Datoer: Onsdage: 6.1, 27.1, 24.2, 16.3, 6.4,
Sted og tidsrum: Café Gaya, Vestergade 43 kl. 19.00-21.15
Pris for hele forløbet: 850. Betaling aftales ved tilmelding og man forpligter sig til hele forløbet.

Du kan læse mere om mig og om min baggrund herinde på siden.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Kærlig hilsen Trine

                                                                                                           

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *