Sanselig erkendelse

Sanselig erkendelse

er:

En samtale i telefonen (indledende)

En terapeutisk samtale

En bro: dvs. overgangen fra samtalen til massagen

En tantramassage

En opfølgning nogle dage eller et par uger senere

Jeg havde en mand til sanselig erkendelse for nylig, og i dag har vi haft vores opfølgende samtale i telefonen. Jeg er så taknemlig for, hvor dybt dette arbejde kan gå.

Han havde læst Berørt og var på den måde virkelig godt forberedt, da han ringede. Det var en fin samtale, hvor jeg med det sammen sansede, at et møde med ham, ville være fint. Det er det, jeg bruger mine indledende samtaler i telefonen til. Jeg fornemmer, om jeg har et ja eller et nej til at mødes, imens jeg lytter og taler med vedkommende om, hvorfor han eller hun kommer, inden vedkommende i sig selv tjekker om der er et ja eller et nej.

I den terapeutiske samtale var der særligt et tidpunkt, hvor noget forvandlede sig, og nervesystem, følelser og tankemønster landede på en ny måde. I den opfølgende samtale i dag bekræftede han det, jeg havde mærket. Det nye var, da skammen forsvandt: Det er ikke forkert at knytte sig. Uanset hvem det er til. Det er menneskeligt.

Massagen var et vildt space af non-performance. Det var som om vores kroppe dyrkede sex uden penetration, men med bevidsthed. Et skift ind i ikke længere at bede om responsen fra den anden, men blot være der med sin berøring. Det var hans ord.

Og nu var det landet i ham. I den opfølgende samtale i telefonen i dag sagde han, at han havde opdaget, hvad hans behov var, og han havde udtrykt det i sin tætteste relation derhjemme. Og var blevet mødt.

Da jeg sendte ham teksten for at høre om det var ok at dele den, skrev han tilbage:

En helt igennem fantastisk og bevidsthedsudvidende oplevelse

Jeg har arbejdet hårdt og grundigt med mig selv de sidste ca. 10 år både på det seksuelle plan, gennem terapi og anden personlig udvikling. Jeg kom ikke til Trine med en bestemt problemstilling der trængte sig på, men fordi jeg læste om Sanselig Erkendelse i Berørt og med det samme kunne mærke at jeg var nødt til at undersøge om det kunne noget for mig. Jeg anså allerede min seksualitet for at være min primære livskraft, så bogen talte til noget meget dybt i mig.

Samtalen med Trine var givende og god. Vi kom godt omkring min historie, hvad der havde bragt mig til hende, hvilke emner jeg havde arbejdet med og hvilke problemstillinger og tanker der fylder i mig.�Selv om jeg ikke kom med noget konkret vi skulle kigge på, så lykkedes det os i samtalen at finde noget som jeg havde brug for at erkende… Noget jeg har tænkt og sagt både til mig selv og andre mange gange, men som ikke for alvor var accepteret af mit sind og min krop endnu… Det var meget forløsende og den perfekte overgang til massagen med en vidunderlige følelse af lettelse og af at være set.

Massagen var en dybt personlig og rørende oplevelse, som har sat permanente aftryk i mig. Jeg blev opmærksom på min egen nydelse og lyst på et helt nyt plan og har et stort spændende arbejde foran mig med at udforske hvordan det skal udmønte sig i mit liv og min seksualitet. Trine holdt et intimt rum og ledte os gennem en gensidig rejse i udforskning af sanselighed, lyst, nydelse og seksualitet, som jeg slet ikke havde turde håbe på kunne eksistere imellem to mennesker der lige har mødt hinanden.

Stor tak og kæmpe respekt til dig Trine for at dele ud af dig selv…

Kærlig hilsen�Johnny

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *