Om at tage afsked og stadig være åben (nye grupper til januar)

Om at tage afsked og stadig være åben (nye grupper til januar)

Om at tage afsked og stadig være åben (nye grupper til januar)

Om en uge har jeg sidste aften med mine kvinder i fordybelsesgruppen. Nogle af kvinderne frygter den aften, for så skal de sige farvel til hinanden og et halvt år med åbninger, sanselighed, sårbarhed og nye perspektiver.

Der er vemodighed i mig, for hold nu op, hvor jeg holder af dem, men også glæde. Tænk alt det vi kom omkring, alt det der rykkede, og at vi tager det hele med videre i livet.

Når jeg ved, noget slutter om lidt, kan der være en tendens til at jeg lukker ned. Enten for tidligt eller fordi det føles som en smerte at sige farvel, og derfor som en lettelse af lukke for smerten. Men jeg vil være med det. Jeg vil ikke lukke de sidste to dage af ferien ned, fordi jeg allerede er hjemme igen i mine tanker (kender du det?) Og ikke allerede have taget afsked med kvindegruppen, fordi det alligevel er slut om lidt.

Jeg glæder mig til at nyde den sidste aften. Tage afsked på mange forskellige måder, så det hele har mulighed for at lande inden i mig og de andre kvinder. Inden vi alle skal videre.

I JANUAR starter jeg NYE GRUPPER. Der er stadig pladser både i tirsdag formiddagsgruppen (https://www.facebook.com/events/306080326656884/)
og i tordags aftengruppen http://www.facebook.com/events/189420428642929/

Eller ring til mig på 91548295 og hør nærmere.

Kærlig hilsen Trine

IMG_3519

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *