Tantramassage er lyst og nydelse og sårbarhed

Tantramassage er lyst og nydelse og sårbarhed

Tantramassage er lyst og nydelse og sårbarhed

Mit lille tempel i baggrunden

Mit lille tempel i baggrunden

Efter en længere pause, hvor jeg har arbejdet på et personligt foredrag om kærlighed, parforhold og seksualitet, er jeg nu igen i gang med at lave tantramassager. Og åhh hvor er det skønt igen at mødes med mennesker, som vil udforske sig selv. Deres vaner, deres lyst, deres hengivenhed, deres sanselighed. Gå dybt i sig selv. Afspændt. Uden at skulle noget andet end blot åbne. Det er måske det bedste arbejde jeg har haft nogensinde. Her kan jeg tillade mig at holde mit hjerte pivåbent og samtidig sanse mig selv. Det en af de helt store gaver i mit liv, at jeg mødte tantraen. Det kunne jeg fortælle meget mere om, og det gør jeg nok på et tidspunkt. Indtil da vil jeg nyde at mødes med hjerte, krop, sind og sjæl – i en inkluderende væren.

Kærlig hilsen Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *