Tilbagemelding fra kvinde i psykoterapeutisk forløb

Tilbagemelding fra kvinde i psykoterapeutisk forløb

“Jeg er kommet hos Trine af flere omgange med forskellige problemstillinger, bl.a. stress og depression. Jeg er altid blevet mødt med varme, empati og rummelighed. Trine hjælper mig med at rydde op i mine tanker og skille tingene ad -hvilke tanker er de sorte tanker, som vi ikke skal lytte for meget til, hvilke tanker giver ro, mening og fører til egenomsorg. Trine indgår sammen med mig i en levende dialog omkring det, der er svært for mig. Jeg føler mig set, hørt, accepteret og forstået og får lov at vende de inderste ting med en erfaren og livsklog kvinde. Hver gang jeg går fra Trine, føler jeg mig mere rolig, end da jeg kom, og føler det som om der er brikker af puslespillet i mit liv, der langsomt falder på plads. Der bliver ryddet op og ryddet ud, grædt og grint, og det er en lettelse at få lov at dele de inderste følelser og tanker med et så imødekommende menneske som Trine. Jeg kan varmt anbefale hende til alle, lige meget hvilke vanskeligheder, man måtte tumle med.”

“M”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *