At være kvinde

At være kvinde

At være kvinde

Rummelighed og flow. Kraft og visdom i at vide at noget er sandt, fordi sådan er det bare. Afspændt og kærligt. Hengivende. Cyklisk. At være kvinde. Manden beskytter og holder mig, og jeg rummer og åbner for ham. Så han kan komme hjem.

Jeg har været to dage på kursus med 14 andre kvinder og Neel Fasting, grand old tantrawoman. Arketype gammel og vis. Nu er jeg ikke længere bange for at blive gammel. Tænk hvis jeg blot kan finde ud af at passe på min krop så længe. Så jeg også kan stå i spidsen for en flok kvinder, når jeg bliver 78. Med passion, visdom, erfaring, hjerte og humor.

For det var et vildt kursus. Med kontakt til polariteterne. Allermest min kvindelighed.

Jeg opdagede, at jeg kan hente kraften et meget dybt sted fra. At jeg kan hente mit selvbillede et andet sted fra. Et sted som forbinder mig med alle jordens kvinder. Hvor jeg ikke er alene. Et sted hvor kraften er så stor, at det næsten skræmmer. Blot at vide besked. Mærke hvad der skal siges. Og gøres. Og holde hjertet åbent imens. Jeg genkendte det sted i mig, efter jeg havde fået mit første barn. Og jeg husker det så tydeligt, men det er først nu jeg forstår.

Hvorfor jeg gik rundt i gaderne, og hver gang jeg så en kvinde med et barn, havde jeg lyst til at gå hen og omfavne hende og kigge hende dybt i øjnene. Du har også gjort det. Vi har begge gjort det. Vi har mærket naturen tage over og har åbnet os for den. Fulgt med fordi det ikke kunne være anderledes. Det er fucking viiiildt havde jeg lyst til at råbe, og jeg forstår slet ikke, at alle mennesker er født af et skød. At alle er kommet ud af en kvindes skød, og jeg er nu en af de kvinder.

Jeg kan bære mine bryster og mit skød med værdighed. Min rod og mit hara. Frydefuldt smerteåndedrag. Liv ind liv ud. Og det tager en brod af enhver andre problematikker at mærke det.

Så nu går jeg bare og lader de sive. Ikke ud af mig, men nedad i systemet.

At jeg er kvinde og det er godt.

krakablog Foto: Karin Laursen

Til august åbner jeg fordybelsesgruppen for kvinder igen.Skriv til mig hvis du er interesseret i at være med. Se mere her Kvindegrupper og workshops

Læs Hvordan skal jeg komme til at elske min krop?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *