En tantra behandling eller et tantrisk møde?

En tantra behandling eller et tantrisk møde?

Når jeg mødes med et menneske i en tantra massage, mødes vi i ingenting. I det øjeblik, vi går ind i massagen sammen, inviteres der til at slippe enhver ide om, hvem vi er, hvad vi kommer fra, og hvor vi skal hen. Og hvilken lettelse det er at mødes lige der.

Sådan kan man jo ikke leve sit liv hele tiden. Udenfor (nogen kalder det ”i det virkelige liv”) mødes vi ofte i vores historier. Tit mener vi, at disse historier definerer, hvem vi er. Historien om mig beskrives og omskrives igen og igen, og kan aldrig kan være sand, idet det netop blot ER en beskrivelse og dermed også en fortolkning. At se og opdage dette er nogen gange nok til at følelsen af frihed opstår. OG at mødes – bevidst om dette – i en tantra massage er vidunderligt.

Dette INTET, dette mellemrum af ingenting, hvor der KUN er kærlig sanselig berøring, ville ikke kunne opstå, hvis jeg inviterede dig ind i en behandling. En behandling vil et sted hen. Og heldigvis for det, for at fixe et problem hos kiropraktoren eller hos fysioterapeuten forudsætter, at der er en ekspert, som har en ide om, hvad der skal gøres. Det er betryggende. Men jeg er ingen ekspert, jeg er nærmest ikke engang professionel, for i denne skelnen mellem professionel og amatør, fjerner jeg mig fra dig. Og i et tantrisk møde er det det modsatte, der sker. Vi nærmer os os selv – og hinanden.

Faktisk har jeg blot forfinet min evne til at mærke mig selv, mens jeg leder mødet mellem os. Når jeg inviterer dig til at mærke indad, mærke dig selv, din lyst, din sanselighed og acceptere dine tanker og følelser er det den bedste invitation – set med mine øjne, at jeg gør det samme. At jeg også mærker indad, mærker min sanselighed og accepterer det, der er, og det der opstår. Det er i min forståelse den bedste invitation for dig til at gøre det samme, for det sætter dig fri.

Når jeg ikke vil behandle dig, ikke vil have dig nogen bestemte steder hen i massagen, ikke har en ide om, at når jeg trykker dig der, så sker der noget bestemt, SÅ er du fri til at mærke og acceptere det, der sker i dig. Nu er der nemlig intet, du skal leve op til, ingen forventning om noget. Det er dette INTET, vi kan mødes i. Og det er her, det tantriske møde opstår.

Kærlig hilsen Trine.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *