Tantra massage i Århus: Jeg elsker Tom Waits

Tantra massage i Århus: Jeg elsker Tom WaitsJeg elsker Tom Waits. Jeg elsker hans hæse stemme, der skærer i mine knogler og viser mig mine selvbedrag og alt det grimme, som også er en del af det hele.

Jeg elsker Michael Kvium. Jeg elsker ikke hans billeder, men jeg elsker, at han maler det for os, det grimme inden i – fordi det ER der, og det er en del af det hele, og det er smukt og grimt på samme tid.

I tantraen er der det, der er. Jeg tager ikke udgangspunkt i det grimme, og jeg tager ikke udgangspunkt i det smukke. Jeg sanser og mærker og sanser og mærker og er i opmærksomhed med det, der er –  og det, der opstår undervejs.

I den tantra jeg formidler vil du ikke se, at jeg prøver at løse et problem for dig, for jeg vil ikke have dig nogen steder hen. Måske løser et problem sig faktisk, eller måske oplever du, at du bevæger dig et nyt sted hen, fordi oplevelsen af at være i et rum uden mål og uden forventning simpelthen er det, der gør det. Men bevægelsen er blot noget, der sker, ligesom livet bevæger sig, og du trækker dit vejr uden at anstrenge dig.

Det kan virke voldsomt provokerende på nogle. ”Jamen, vil du slet ikke noget med mig”. Nej, ikke andet end mødes med dig og lade det der opstår, bevæge os sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *