Jeg har lært mere i dag end jeg gjorde de første 7 år i min skoletid

Jeg har lært mere i dag end jeg gjorde de første 7 år i min skoletid

“Jeg har lært mere i dag end jeg gjorde de første 7 år i min skoletid”

Nogen gange

Nogen gange er jeg bare pisse bange for ikke at være god nok. Gamle bølger af bekymring vælder ind over mig. Hvad tænkte du dog på Trine?  Sådan smide den gode pension som folkeskolelærer og dit sikkerhedsnet. Stå og sige: ja, det her er så mig, og det er det her, jeg er og det her jeg kan. Noget af det har jeg papir på, og meget er autodidakt. Hav tillid.

Og det er ikke altid særlig rart, så nogen gange er det bare pisse fedt at få en positiv tilbagemelding fra en gæst. Jeg er ikke en ø, og jeg kan ikke bare stå der i mig selv og være helt lige gyldig glad for whatever. Det betyder faktisk noget, når nogen anerkender det, jeg gør, fordi det jeg gør, er blevet det jeg er. Jeg har også et lille ego derinde, som engang imellem har brug for at blive aet eller poleret lidt, og det må så være sådan. Jeg aer det og jeg polerer det, og jeg ved det.

Jeg har lyst til at vise min sårbarhed, min tvivl, min usikkerhed. Jeg har lyst til at være menneske, og al den lys og skygge, der er forbundet med det.

Så når min gæst i dag efter terapien siger, at han har lært mere i dag en han gjorde i de første 7 år af sin skoletid, så bliver jeg da glad. Der er glæden på hans vegne over at noget har bevæget sig i ham. At han går ud med større bevidsthed og mere mod på livet. Og ja, så er der da også den del der aer min usikkerhed på om jeg nu er god nok. Hvis jeg kalder det mit ego er det fint, hvis jeg kalder det mit menneske er det endnu bedre. Det er som det er. Jeg har ingen ambition om at blive en bedre udgave af mig selv. Jeg vil bare være her.

Kærlig hilsen Trine

IMG_0146

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *