Sanselig erkendelse er kombinationen af samtale og tantramassage

Sanselig erkendelse er kombinationen af samtale og tantramassage

Sanselig erkendelse er kombinationen af samtale og tantramassage

Jeg er simpelthen nødt til at sige det igen: Det giver så enorm god mening at koble den terapeutiske samtale med tantramassagen i det, jeg kalder, SANSELIG ERKENDELSE. Det er intensivt arbejde i at fordybe sig i sansning, refleksion og følelser. Koble tingene, få øje på, reagerer i og bevæge sig nye steder hen. Og så har jeg fået en STOR tavle, og jeg er SÅ mega glad for den. Det er som at få endnu en vej at gå: at illustrere og skrive ned undervejs og sammen lave det “kort”, som viser mulige nye veje at gå. Og som usentimentalt og klart for alle udstiller det svære (lorten på bordet), som skal anerkendes og ses før noget nyt kan ske. Det var intense 4 timer. Jeg elsker at lave terapi og jeg elsker at massere. At kombinere to gode ting gør det endnu bedre og viser med tydelighed at 1+1 mere end 2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *