Sanselighed har været lidt “for de andre”

Sanselighed har været lidt ”for de andre”

Sanselighed har været lidt “for de andre”

Sådan skrev en mand på min egen alder til mig.

Og jeg tænker på den gave, det har været for mig at træde ud af denne overbevisning. At sanselighed ikke bare er for de andre, men også for mig.

Og ikke nok med det. Sanselighed ER mig. Jeg kan læne mig tilbage og åbne mig. Hengive mig til min krop, til min femininitet og min lyst. Lyst til livet, der strømmer igennem alt – også igennem mig. En livskraft der, når jeg forbinder mig med den og trækker vejret dybt, når jeg sætter tempoet ned og er fuldt tilstede og opmærksom, vælter mig bagover i al sin kraft.

Mød mig der, hvor vi ikke skal noget bestemt med hinanden, men blot åbner ind i kærlig nænsom kontakt – hvor vi lytter til kroppens signaler og bevæger os ned i tempo, så vi kan mærke os selv i mødet med hinanden.

Sæt tempoet ned. Slip din optagethed af at være NOGEN eller NOGET. Lad mig slippe min.

Og enhver sammenligning.

Mød mig der.

Foto: Rihannon Wilde

Foto: Rihannon Wilde

Læs mere her:

Det var som om, jeg fik min mors opmærksomhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *