Jeg vil godt lige vide… (om tantramassage)

Jeg vil godt lige vide… (om tantramassage)

For nogle dag siden havde jeg en samtale i telefonen med et menneske, som gerne ville komme til en tantramassage hos mig. På et tidspunkt i samtalen siger han: Jeg vil godt lige vide: har du nogen store tatoveringer, og har du naturlige bryster?

Mit svar til ham var: Inden jeg svarer dig, vil jeg godt lige vide, om du har en stor eller lille lingam, og er den krum eller lige?

Og hvad mon dit spørgsmål gør ved mødet og kontakten mellem mennesker?

Vi fik en god snak og hans svar var: Det var vist dagens gode spørgsmål. Og det vil jeg tænke lidt over, indtil vi mødes.

Se, det kan tantraen også invitere til. At undersøge og (for)undres over de betingelser, vi stiller, for om vi nu kan mødes kærligt med andre. I det øjeblik betingelserne stilles, så er vi i min opfattelse blevet en vare for hinanden. Udfordringen og gennembruddet, og der hvor vi kan mærke noget NYT i os selv, er lige præcis der, hvor vi SER, hvad der er på spil. AT SE det klart er forudsætningen for at kunne åbne hjertet og møde sig selv og den anden uden forbehold.

Og det er ikke let. Vi er vant til at beskytte os mod at blive såret, skuffet, afvist, fordi det gør ondt. Og det må gerne gøre ondt. Men når vi ser identifikationen, ser at vi vælger lidelsen og forstår, hvorfor vi reagerer som vi gør, så forandres smerten, fordi vi nu ikke længere kæmper mod den, men møder den med accept.

Velkommen til et tantrisk møde, hvor du (også) kan møde dine betingelser, og undersøge dem i mødet med den anden.

Kærlig hilsen Trine .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *