Tanker efter en tantramassage

Tanker efter en tantramasssage

Egentlig har jeg slet ikke for vane at bringe de tilbagemeldinger, jeg ofte får fra mennesker, der har været i en tantramassage (ja, dette er faktisk første gang), men nu gør jeg det så. For denne tilbagemelding siger meget om, hvilken bevægelse en tantramassage kan sætte i gang i mennesker, og det vil jeg faktisk gerne have ud til verden.

Kærlig hilsen Trine

Den kommer her:

Hej Trine

Nu er det snart tre uger siden, jeg besøgte dit hyggelig anneks og mødte dit dejlige væsen i en tantramassage. Denne oplevelse har ligget som et fantastisk minde i min hukommelse, men også åbnet en ny dimension i min forståelse af mig selv. Hvad er det der gør, at jeg uden blufærdighed eller utryghed oplever vores møde som helt naturligt? Hvad er det der gør, at jeg fyldes med glæde og rodfæstethed, når jeg tænker tilbage på massagen?

Jeg er nået frem til at det simpelthen må være den helt uforbeholdne anerkendelse, du viser mig. En anerkendelse der kan opleves som en type kærlighed. Ikke den samme kærlighed man har til sine børn og partner, men en kærlighed til livet og naturligheden. En kærlighed og anderkendelse af min krop og væsen. En kærlig anerkendelse der gør det helt naturligt og yderst trygt at være i dit selskab.

Kærlig hilsen D.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *