Kan man mon lære tantra teknikker

Kan man mon lære tantra teknikker

I tantramassagen inviterer jeg dig til at undersøge lyst og sanselighed i dig selv. Du inviteres også ind i frihed og bevægelighed. For at åbne for dette rum sætter jeg en klar ramme, og jeg tager lederskabet for tantra massagen. Det betyder, at du er fri til at slippe enhver ide om at skulle præstere noget, at skulle give noget igen, ja – det åbner muligheden for at du kan erfare noget nyt og noget andet end det, du ellers har erfaret i forbindelse med seksualitet.  Og skal man mon kunne tantra teknikker for at invitere det dette?

Mit svar er: nej. Det har intet at gøre med teknik. I min uddannelse på Mahamudranistituttet har jeg øvet mig på at undersøge kontakten til mig selv på mange forskellige måder for at blive klar over, hvornår jeg er i min egen sanselighed, og hvornår jeg måske er i gang med at prøve at fikse noget eller påvirke den anden i en retning (fx gøre det godt for den anden). Jeg er sikker på, at var det det, jeg ville, kunne jeg godt lære nogle tantra teknikker, der kunne bruges. Men min tanke er, at skal jeg kunne invitere andre til at blive ved sig selv, at sanse, at elske, at bevæge sig uden at få projekter undervejs og uden at ville ”have noget ud af det”, ja – at hengive sig, er jeg nødt til selv at blive ved mig – ja, og hengive mig. Det sted i mig, hvor jeg blot ER og ikke GØR, åbner for en særlig mulighed for at gå i kontakt med den anden og en mulighed for den anden for at gå i kontakt med sig selv. Dette punkt er Frihedens og kærlighedens væsen.

importeret 28.12.14 127

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *