Når mænd forstyrrer kvinder uden at ville det

Når mænd forstyrrer kvinder uden at ville det

I går havde jeg en hel dag med kvindeworkshop. Det var fantastisk. Tak tak tak <3 Jeg kom til at mindes, da jeg var lærer, og hvordan jeg elskede fagdage og temauger. Den der fornemmelse af TID NOK. Til til at holde de pauser, der skal til, når de skal til og og så blot starte op igen. Fortsætte hvor vi slap og lade det ske, der skal ske.

Der er usandsynlig meget potentiale i at mødes med andre kvinder i det særlige rum, der skabes, når vi åbner hjerterne og mærker tilliden til os selv og hinanden. Når vi tillader at mærke, sanse, åbne i krop, hjerte og sind. Og det er vildt spændende at se, hvor stor en forstyrrelse det så er, når der pludselig dukker en mand op (i går var det Jørn Uhrenholt, som fortalte om “JA og NEJ” og “det autonome nervesystem”). Det var forskelligt, hvordan vi blev forstyrrede. Noget af forstyrrelsen bestod blot i at gå fra det feminine sanselige flow over i en mere mental tilgang til præcis det samme emne. Andet handlede om de forskellige historier, vi har i rygsækken, (blandt andet om vores møder med mænd). Men forstyrrede blev vi. Super spændende at iagttage og tale om bagefter. Tak Jørn, for den forstyrrelse! Det var perfekt.

Og jeg kunne blive ved med at skrive om, hvor stor en øjenåbner det er for mig, og hvor meget det heler mig – det kærlige rum, som vi kvinder skaber sammen (med risiko for at mændene føler sig lidt udenfor). Jeg tror blot, jeg skal lade være, og bare sige tak <3 og lave nogle flere workshops.

Kærlig hilsen Trine                                                                                  .IMG_2079

TIlbagemelding efter workshoppen fra A. som går i terapi/tantramassage hos mig: 
Kære Trine
TUSIND TAK FOR I GÅR ❤
Sikke en dag – En dag fyldt af en masse kærlighed, og nok lige det jeg havde brug for
Jeg er virkelig overrasket over, hvor naturlig det hele var  Jeg gik med i de forskellige øvelser, og sagde bare ja til at gøre det hele – Det havde jeg med 100% sikkerhed ikke gjort før jeg startede hos dig. En gang imellem kunne jeg godt tænkte, at ej det kan jeg da ikke finde ud af, men gjorde det alligevel, og det gik jo godt  Har næsten fået den følelse af, at når jeg kunne alt det i går, så kan jeg alt igen – Følelsen har åbenbart været lidt væk det sidste stykke tid.
Oplægget fra Jørn var også mega godt ? Alt hvad han sagde gav virkelig mening, og pludselig kunne jeg se min egen historie – Det var en vild oplevelse  På hjemturen kom jeg til at tænke på, at skal jeg have tantra massage af en mand på et eller andet tidspunkt, så skal det helt sikkert være af ham første gang – Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg tænker sådan, men jeg er bare slet ikke i tvivl Både dig og ham har en eller anden form for ro, og jeg føler mig rigtig tryg i jeres selskab.
Efter i går kan jeg godt mærke, at nu savner jeg virkelig kontakten og nærheden til et andet menneske. Hvordan får jeg så lige fat på det nu og her? – Ja det ved jeg ikke, men det kan være at jeg bliver mere opsøgende nu.
Dagen i går var en kæmpe øjenåbner – Tusind tak for, at jeg måtte være med – Det er jeg bare så taknemmelig over ❤ TAK
Mange kærlige hilser fra A.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *