At komme hjem

At komme hjem

At komme hjem
K. beskriver meget præcist noget, som jeg tror mange mennesker længes efter. Nemlig at opleve sin egen tilstedeværelse og nærvær og sanselighed uden mål. Opleve en tilstand, som vi genkender på et almenmenneskeligt plan og måske ‘husker’ fra et stadie i vores tidligere liv som helt små.
Kære Trine
Jeg er kommet hjem.
Der er intet der lokker mig tilbage ud af dette øjeblik, denne time, denne dag for jeg er landet her og jeg er præcis hvor jeg skal være jeg er ved at finde frem. til det menneske jeg er.
Som et vers der fandt sin sang står jeg her og selvom vejen – den var lang så er jeg kommet hjem
Jeg har længe villet skrive om min oplevelse af den guidede tantramassage for par, som jeg/vi fik hos dig, men først nu kan jeg rigtigt sætte ord på oplevelsen.
Da vi kom hjem fra tantramassagen, for nu over en måned siden og sammen tog oplevelsen ind, spillede min Spotifyplayliste pludselig Sanne Salmonsens sang “Hjem”. Og ordene ramte i den grad lige ind i de følelser, jeg havde. En intens følelse af at være kommet hjem. Hjem i min krop. I mit liv. I mit hoved. I mine sansninger. Jeg fandt frem til hvilket menneske, jeg er, inde bag ved alle tankerne Et sanseligt menneske, der kan være fuldt tilstede i nu’et, i mig selv.
Det at sanse uden mål og med. At sanse uden at have noget mål for øje, andet at være i det nu og den sansning, der opstår. At sanse og nyde uden behov for at analysere hvorfor og hvorfor ikke. Det oplevede jeg i tantramassagen, under din guidning. Hos dig, som jeg, trods nervøsiteten, havde tillid til med det samme, jeg trådte ind i dit køkken. Det er jeg taknemmelig for.
Det var en sanselig, nærværende og helt vildt dejlig oplevelse. Specielt fordi jeg har været og til dels stadig er, meget i mit hoved, men paradoksalt nok mærker min krop alle følelsesmæssige og mentale ubalancer. Vores session hos dig handlede ikke om at vi skulle komme tættere på hinanden. Det er vi også kommet, men den guidede tantramassage var mere en gave til mig selv. En gave, fordi jeg havde brug for at kunne opleve, sanse og mærke og give af mig selv sammen med et menneske, jeg holder meget af.. Brug for at opleve, jeg kunne slå hovedet og de mange analyserende og vurderende tanker fra og bare være i sansningen. Mærke nydelsen, jeres kroppe, jeres og mine egne sansninger. Jeg oplevede ikke massagen som en guidning med fokus på at jeg skulle gøre noget på en bestemt måde, men mere som en åben ramme, jeg kunne glide ind i og følge indtil jeg fandt min egen vej. Som jeg fortalte bagefter, så opløstes fornemmelsen af hvis krop, jeg berørte og hvem, der rørte ved mig, helt og aldeles i massagen.
Jeg var bare.
Det var en meget intens oplevelse, som jeg stadig kan genkalde mig.
Igennem det sidste år har jeg været igennem en omvæltende personlig udvikling. En udvikling, der har åbnet en følelsesmæssig og sanselig dør i mig selv. En dør, jeg for længst troede, var lukket. Den guidede tantramassage hos dig har åbnet den dør på vid gab og der blæser kærlige, lune vinde igennem den. Vinde, der bringer løfter om mere glæde, mere nydelse, flere sansninger og øget opmærksomhed på at være fuldt tilstede i mit liv.
Jeg vil have mere.
Tak for det.
Kærlig hilsen K
Læs om kommende kvindeworkshop her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *