Om at bevæge sig i sit indre rum i en tantramassage

Om at bevæge sig i sit indre rum i en tantramassage

Der er så stor forskel på, hvordan tantraen bevæger mennesker. Nogle kommer med en træt og stresset krop og oplever en opfyldning af energi, som de så går ud og aflader igen i deres hverdagsliv. Måske opdager de på et tidspunkt, at det er sådan det fungerer, at tantramassagen kommer til at fungere som en slags wellness, og at den måde, de har indrettet tilværelsen på, tærer på energien. Måske opdager de det ikke.

Nogle gange fortæller jeg, hvad jeg ser. Og en ny bevægelse sættes i gang. En bevægelse ind i bevidstheden om sig selv.

Andre har læst mine eller andres tekster og er allerede i færd med at bevæge sig mentalt. Og mødet er allerede i gang, før de ankommer. Vi starter et helt andet sted, nemlig i bevidsthed og i ønsket om at undersøge sig selv, åbne kroppen og sindet i mødet med den anden. Og åbne for en anden og ny måde at være i verden på, hvor sanselighed og opmærksomhed er nøgleord. Hvor vi ingen steder skal hen, men bliver bevidste om den bevægelse, der er.

Jeg nyder at møde mennesker. At åbne for kontakt. Også ind i historierne. Ind i det besværlige. Ind i alt det der besværliggør blot at være og hengive sig til det, der er. Det bliver aldrig kedeligt at mødes med mennesker, når hvert eneste menneske er unikt, lige der, lige den dag, og i kontakten med det der er i mig.

Mærker jeg en irritation, går jeg ind. I mig selv. Åbner lidt mere. Mærker om der er lyst til at prøve at forstå, lyst til at prøve at undersøge, lyst til at se mig selv. Ofte er der også noget at forstå for mig. Måske findes den samme lyst i den anden.

Så åbner jeg mig endnu mere.

DET er invitationen.

Kærlig hilsen Trine.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *