Sanselighed, seksualitet, samtale og samvær

Sanselighed, seksualitet, samtale og samvær

Trine Dupont

Sanselighed, seksualitet, samtale og samvær

Kære kvinder i alle aldre

Lad os mødes og undersøge det at være kvinde. Uden betingelse af alder, men fordi vi er interesserede i at åbne os i dialog og sansning og nærvær. Sammen.

Grupper er levende liv. Livet bevæger sig, og hver gang noget forandres, forandres jeg. Det er super spændende at undersøge. Også i en gruppe. Derfor laver jeg denne gang gruppen åben. Det betyder, den fungerer som et levende system, hvor der altså godt kan komme nye kvinder ind undervejs. Det kræver dog tilmelding.

Datoer: Onsdage: 16.9 – 7.10 – 28.10 – 18.11 – 9.12

Sted og tidsrum: Vestergade 1 kl. 19.15-21.15

Pris: 100 kroner pr. aften. Betaling aftales ved tilmelding.

Hvorfor oprette en sådan gruppe?

Jeg arbejder ud fra en ide om, at kroppen er levende naturlig og skøn, præcis som den er. En forståelse jeg har fået efter i flere år at have arbejdet med tantra, har lært min egen krop godt at kende og tilgivet den alle dens skavanker.

Ideen med gruppen er at dele de tanker, følelser, der måske er knyttet til kroppen og det at være kvinde. At undersøge og få øje på de overbevisninger om dig selv, som du bærer rundt på. Skam har det med at opløse sig, når den kommer frem i lyset, og det bliver klart, at man ikke er den eneste, der har det sådan. Derfor virker det rigtig godt at dele det i en gruppe. Der er simpelthen flere at spejle sig i.

Møderne vil bestå af små oplæg, refleksioner, delinger og små øvelser, der handler om at få kontakt til sig selv og sin krop. Det vil altid være ok at sige nej til en øvelse.

Har du dumme oplevelser i bagagen er det en mulighed for at dele det med andre, men det kan også være en mulighed for at træde ud af din historie og ind i gruppen, præcis som du er NU, uden at lade gamle historier fylde. Blot undersøge. Der er altså plads til begge dele.

Samtidig vil det være en mulighed for at danne netværk, såfremt det er noget, du har lyst til.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Skriv til mig på trinedupont70@gmail.com eller ring på 91548295 hvis du er interesseret i at høre nærmere eller bare gerne vil være med.

Frist for tilmelding: Onsdag d. 9. september

Jeg arbejder med psykoterapi og med tantra.  Tidligere var jeg skolelærer og leder af en Åben Rådgivning for de ældste elever i folkeskolen. Her stødte jeg ofte på unge piger og kvinder, som havde det svært med deres krop og deres seksualitet og i den grad manglede nogen at tale med om det. Mange har en oplevelse af at være forkert eller ikke kunne leve op til de idealer, de møder, i blandt andet medier og i deres egne forestillinger om, hvordan de skal være for at være ”rigtige”. Du behøver ikke have det svært med din krop for at være med i denne gruppe, men der er plads til det, hvis du har. Her kan du også blot undersøge kontakten til dig selv i samværet med andre.

Kærlig hilsen Trine.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *