I solen. I stolen. Igen.

I solen i stolen. Igen.

Har haft den mest fantastiske uge. Ny oplevelse af hvordan livet udfolder sig fuldstændigt, som det vil, på den der uforudsigelige måde, som kan opleves som angstfrit, når jeg SER, at hvis jeg blot følger med det, der sker – uden at dvæle ved valget om det ene eller det andet, ja – så er det let at være i.

Jeg har kun haft én massage og fik ikke nok tilmeldinger til mit kvindegruppe-forløb til at starte det op. Ups. Her kunne angsten let snige sig ind. Hvad med min økonomi? Hvad med mine drømme… Men det gjorde den ikke. I stedet har jeg sat mig i solen. I stolen. Igen og igen. Hele ugen. Og lod nye bevægelser og ideer tage form. Ikke tænkt dem frem, men snuppet lige præcis når de dukkede op.

Og nu er næste uge fuld af massager, og jeg er ved at beskrive et nyt forløb for kvinder. Grupper er levende liv. Livet bevæger sig, og hver gang noget forandres, forandres jeg. Derfor laver jeg denne gang gruppen åben og for kvinder i alle aldre.  Det betyder, den fungerer som et levende system, hvor der altså godt kan komme nye kvinder ind undervejs. Og det er sådan min uge har været. Det ene tager det andet tager det tredje. Jeg ved ikke hvor jeg skal hen, og det er dejligt at være i.

 

God weekend til alle. Kærlig hilsen Trine.

IMG_2217

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *