Du må aldrig gå – om at gå ind i kontakten og ud igen

Du må aldrig gå – om at gå ind i kontakten og ud igen

Når vi møder os selv på en ny måde, hvor vi oplever ikke længere at skulle præstere noget som helst, og vi overgiver os til det, der er, præcis som det er, ja – så opleves det nogen gange så kraftigt, at vi ikke vil slippe det igen.

En tantramassage er en lang række af små invitationer til dig om at mærke dig selv på en ny måde uden bedømmelse af, om den måde du mærker på – og det du mærker, er rigtigt eller forkert. Dette rum af accept er for mig kærlighed. Kærlighed som flyder frit uden at være betinget af noget. I det øjeblik jeg vil holde det fast (og det kender jeg selv alt til), så opstår konflikten og smerten i mig.

Så når et menneske jeg møder i en massage efterfølgende holder fast i min hånd og siger: du må aldrig gå, bliver jeg der lidt, mærker i mig selv hvilken smerte, der ligger i denne holden fast, fortæller ham, at det der er så smukt er ikke mig, men findes i ham selv. Og derfor forsvinder det ikke i afskeden. Det bringes videre ind i nye bevægelser. Og det er så fint.

Kærlig hilsen Trine       

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *