Tantramassage – et fælles eksistentielt mødested

Tantramassage – et fælles eksistentielt mødested

Tantramassage – et fælles eksistentielt mødested

Et tantramøde, som føles helt rigtigt, uden at det gøres til noget, der er perfekt, er så komplekst en størrelse, at det under ingen omstændigheder kan beskrives helt. For mig åbner det for alvor, når jeg både møder min lyst og mit hjerte. Når det bliver vækket samtidig. Når jeg får lyst til at se den anden i øjnene, fordi jeg er 100 procent opmærksom på, hvad der sker hos ham eller hende, og fordi jeg mærker en kærlig ømhed i mig, der ikke vil noget. Ja, den er rettet mod den anden, men faktisk lige så meget mod mig selv. Jeg modtager min egen kærlighed, når jeg rummer mig selv uden mit evindelige indre præstationskrav.

Hvornår får jeg så den mulighed for at mærke dette? Det gør jeg, når den anden heller ikke vil have noget bestemt af mig eller vil give mig noget, andet end sit nærvær. Det gør jeg, når berøringerne den ene vej eller den anden vej ikke har en ambition om noget som helst. Blot åbner for sanselighed. Ja, så mærker jeg et fantastisk fælles punkt, hvor i vi kan mødes.

Et slags eksistentielt mødested, hvor det ikke handler om alder, udseende, job, familieforhold, nuværende livssituation, selvom alt det er med os hele vejen og selvfølgelig på den måde betyder noget. Men vi giver det ikke betydning. Og der er en forskel.

Og det gør jeg når den anden modigt åbner sine øjne ind imellem og skaber kontakt. Når jeg ikke vil hele noget eller tage noget væk fra nogen. Fuck det er et godt sted at befinde sig. Lige der i ingenting andet end opmærksomhed og kærlighed.

Kærlig hilsen Trine

2 thoughts on “Tantramassage – et fælles eksistentielt mødested

  1. Steffen

    Det tror jeg ikke kan siges bedre. Tak for et vidunderligt møde. Det var endnu skønnere end forrige gang. Jeg tror jeg er blevet “bedre” til at modtage, åbne mig for dig og fange en hånd, en fod, en skulder og dine øjne nogle intense øjeblikke. Glæder mig usigeligt til vort næste møde.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *