To massager og to massører – samtidig i samme rum

To massager og to massører – samtidig i samme rum

Trine og Jørn

To massager og to massører – samtidig i samme rum

Det kan være en meget smuk oplevelse at tillade det intime individuelle rum samtidig med det fælles. Sammen med sin partner og med hver sin massør.

I en fælles parmassage er der to massører. En til jer hver og i samme rum. Det skaber muligheden for, at I kan få en fælles oplevelse, samtidig med at I hver især undersøger kontakt til lyst og livskraft sammen med en anden end jeres partner. Idet I er fri af bindinger til massøren kan det blive et trygt og fint sted at undersøge indre frihed. Par der oplever let jalousi, kan udfordre dette i en tryg ramme. Måske opstår der naturligt fysisk kontakt mellem jer under massagerne. Måske blot en hånd der finder en anden hånd. Måske gør der ikke.

Læs mere på vores hjemmesider om tantra og om massagen og skriv eller ring til os og få en snak. Vi laver nye aftaler efter d. 28. maj. En dobbelt – massage tager typisk mellem 2,5-3 timer og koster 3800,-

Kærlig hilsen Trine og Jørn

trinedupont70@gmail.com – 91548295 – www.trinedupont.dk

jorn@tantramassageaarhus.net – 23464540 – www.tantramassageaarhus.net

Hej Trine og Jørn

Vi vil gerne sige tak for en rigtig dejlig oplevelse med jer i går. Vi er begge enige om at det har været den bedste oplevelse med tantra vi har haft. Vi følte os omsluttede, frie og bare være krop, være i nuet og være uden begrænsninger. Vi følte der var tid, intet der skulle nås eller noget der skulle huskes. Det var naturligt at blive berørt og berøre igen, uden betænkning være sig selv sammen med en anden og hinanden. Lade tankerne være – blive tanketom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *