En tilbagemelding fra en tantra massage

En tilbagemelding fra en tantra massage

Kære Trine

Så blev der ro og tid til at skrive til dig.
Først; tak for en fantastisk stund med dig forleden. Det var på mange måder en intens oplevelse. Jeg mærkede mig selv på en måde, som jeg faktisk aldrig tror jeg har prøvet før. Jeg mærkede lyst, begær, styrke og svaghed i min krop på en helt særlig og dejlig ukontrolleret måde. Indimellem med total kontroltab som var så dejligt befriende for mig. Det var et fysisk såvel som psykisk meget intens møde imellem to fremmede mennesker, som alligevel føltes velkendt, ægte og ærligt. Jeg var meget glad for vores snak før og efter og din åbne fordomsfrie tilgang til mig, mine tanker og mine betragtninger.
Jeg har siden mødet være fyldt med en ukendt ny energi og vitalitet, og en følelse af styrke i min krop. Jeg håber på et nyt møde ud i fremtiden, da det indtil videre har givet mig enormt meget mere end jeg havde kunne tro på forhånd.
Kærlige hilsner og tak !!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *