Tantra massage for par

Tantra massage for par

– at mødes på en ny måde.

I mit nu 23 årige lange parforhold med Morten og i mit arbejde med par har jeg ofte mødt udfordringen:

Hvordan kan vi skabe et rum til OS, når hverdagen sætter ind, og vi overmandes af træthed, selvom vi egentlig gerne vil hinanden?

Tantra for par

I en tantrasession for par skabes der en ramme, hvor der er tid og rum til at undersøge og genskabe kontakten til sig selv og hinanden. Tantra handler om nærvær og sanselighed og om at mærke sig selv – måske på en helt ny måde. Ofte har vi i vores seksualitet travlt med at gøre noget ved hinanden. I tantraen handler det mere om at være end om at gøre. Tantra handler derfor heller ikke om at fikse noget i parforholdet, der er gået i stykker, og nogen gange er det paradoksalt nok sådan, at når problemet eller målet slippes, sættes nye bevægelser i gang i forholdet.

Hvordan foregår det?

Vi mødes i mit køkken til en kop kaffe eller te og taler om, hvad der bringer jer her. Derefter klæder vi om og træder ind i tantrarummet. Ligesom jeg inviterer jer til at slippe mål og plan, lader jeg også min fornemmelse af jer, vores samtale og det, der opstår undervejs, lede mødet mellem os. Ofte vil der være små kontaktøvelser, meditation, og en tantramassage, hvor en af jer kan undersøge det at modtage og den anden at give en massage. Jeg støtter og vejleder undervejs. Vi afrunder dagen med en kort samtale om forløbet, og I vil være velkomne til at skrive eller ringe, hvis der efter nogle dage dukker spørgsmål op. Under mødet bliver jeg for en stund en slags tredje-part i jeres relation, og det er derfor vigtigt, at I tager en snak om det inden mødet. Jalousi er en naturlig følelse og bydes velkommen, blot I er åbne for at kigge på den.  En tantrasession for par tager typisk 3,5-4 timer og koster 3000 kroner.

I er velkomne til at ringe og høre nærmere.

Se Sådan kontakter du mig og priser

Tantra massage for par

Tantra massage for par

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *