Tantra massage Århus

Tantra massage Århus

Tantra  – en invitation

Tantra massagen er en sanselig helkropsmassage. Massagen fungerer som en invitation til at gå i kontakt med dig selv.  Jeg inviterer dig til at være uden at skulle noget eller nogen steder hen. Ja, uden at skulle være nogen – endda. Bag alle forestillingerne om hvem vi er, alle de betydninger, vi har givet vores krop og vores seksualitet, ligger en naturlig kontakt til vores lyst gennem sansningen. Det er denne sansning, der inviteres ind i. Uden krav og forventninger, men med en klar ramme at sanse i.

Gennem massagen inviteres du til kærligt at iagttage dig selv i berøringen , en tantrisk berøring. Mærker du din lyst, så nyd den og nyd friheden i ikke at skulle nogen steder hen med den. Du kan her møde dig selv hensides krav, stress og ”at skulle noget” eller at ”præstere noget”.

En eller flere tantramassager kan være starten på en dybere bevægelse i dit liv, der skaber mere harmoni i krop, følelser og sind.

Tantra massage Århus

Tantra massage Århus

Sådan foregår massagen

Vi indleder med en kort afklarende samtale, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål, og jeg kan fortælle dig lidt mere om forløbet og om min forståelse af tantra.

Herefter klæder vi om, og sidder så sammen i en lille meditation efterfulgt af et indledningsritual. Både du og jeg har sarong på under ritualet. En sarong er et stykke stof, der bindes omkring kroppen.  Nu starter den egentlige massage.

 • Naturlighed i massagen

I tantra massage arbejdes der med naturlighed, derfor er både du og jeg nøgne under massagen, og du vil opleve, at ingen dele af kroppen tillægges større betydning end andre. Jeg bruger hele min krop til at massere med, ligesom jeg ikke springer intime områder over. Intime områder får præcis samme slags opmærksomhed som en finger eller en albue. Du kan dog altid – og på hvilket som helst tidspunkt sige nej, hvis du ikke ønsker berøringen.

Jeg starter på bagsiden af din krop. Undervejs i massagen er du også velkommen til at bevæge dig, så det kan ske, at du helt naturligt vender dig. Hvis ikke, vil jeg på et tidspunkt bede dig vende dig om.

Tantra massage Århus

Tantra massage Århus

 •  Lingam og yoni

Undervejs i massagen berører og masserer jeg også lingam eller yoni (lingam og yoni er de betegnelser, jeg bruger for henholdsvis mandens og kvindens køn). Du kan til enhver tid sige nej. Ligesom resten af massagen er berøring af yoni eller lingam en invitation til at sanse på en ny måde uden mål og uden at projekt om en udløsning eller orgasme. Blot sanse. Oplever jeg, at der opstår et projekt om en udløsning/orgasme, vil jeg invitere dig en anden vej. Heri ligger der en invitation til at undersøge en anden vej end den, mange kender bedst. En invitation til at se dig selv og dine vaner og undersøge nye veje. Når berøring sker på denne måde uden et mål, kan lysten fordele sig i hele kroppen og ikke bare centrere sig omkring lingam eller yoni. Naturligvis kan en udløsning/orgasme komme, men så sker der ikke, fordi det er stimuleret frem, men blot fordi det skete. Massagen fortsætter bagefter.

Når hele massagen er slut, lægger jeg sarongen over dig, og du kan ligge lidt og nyde roen og sansningerne i kroppen.

Til slut er der mulighed for at snakke lidt om massagen, hvis der er behov for det.

 • Varighed

Selve massagen tager 1,5-2 timer. I alt skal du afsætte i alt cirka 2,5 timer.

Tag et bad hjemmefra så du er helt nyvasket. Hvis det ikke er muligt, er der mulighed for at bade her.

Kom med åbent sind og med lysten til at undersøge kontakt til lyst – i dig selv.

 • Ansvaret for at sige fra og til

Under massagen er det dit ansvar at du varetager dine grænser og din sundhed. Et nej vil altid blive respekteret med det samme – uden at du behøver at begrunde det. Det er også en af de ting, vi snakker vi om inden massagen går i gang.

Det bedste, du kan gøre, er i virkeligheden blot at sige ja til at slippe enhver forventning og enhver forestilling om, hvad tantra er, og i stedet sige ja til at erfare det selv gennem tantra massagen.

Tantra massage Århus

Tantra massage Århus

Læs mere om tantramassage – du er også velkommen til at kontakte mig Trine på mail trinedupont70@gmail.com eller telefon +45 91 54 82 95

Uddannet på mahamudra 

6 tanker om "Tantra massage Århus"

 1. Lars

  Kærlige Trine

  Et par timer på filosofi stenen i havstokken, nogle tusinde mågeskrig og endnu flere små bølgeskvulp senere, sidder jeg her, og er i sådant et energisk perlehumør- dertil afslappet, glad og mæt.
  Jeg rider stadigt nydende på bølgen, skabt af et varmt og tæt møde i dit rum, som jeg kommer ind i igen – du gav mig lov.

  Kærligste hilsener
  Lars

  Svar
 2. Trine Forfatter

  Tak i lige måde for et dejligt møde i dag Lars. Og sikken en smuk beskrivelse, du har lavet. Tak for den. Kærlig hilsen Trine.

  Svar
  1. Flemming

   Kære Trine,
   Tusind tak for din tantra massage i går, som har gjort, at jeg her dagen efter stadig er dejligt påvirket på krop og i sind. Du er et meget empatisk menneske, og det du siger og gør i forbindelse med din behandling af mig betyder, at jeg glæder med til mit næste møde med dig.
   Kærlig hilsen
   Flemming

   Svar
 3. Flemming

  Kære Trine,
  I dag mere en 2 dage efter din behandling af mig, er mit hoved og min krop stadig fyldt med gode følelser efter vort seneste møde. Jeg glæder mig til at opleve dig og din dejlige og konstruktive behandling og søde kommunikation igen.
  Kærlig hilsen
  Flemming

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *