Hvem er Trine Dupont?

Hvem er Trine Dupont?

Lidt info om mig til dig, der overvejer at vælge mig som terapeut eller massør

Jeg er oplevelsesorienteret psykoterapeut fra Psykoterapeutisk institut (afgangsår 2010)

Ud over det terapeutiske arbejde fylder arbejdet med tantra. Blandt andet i tantramassage.

Jeg er uddannet NARM terapeut (udviklingstraumer).

Før alt det var jeg folkeskolelærer i 17 år.

Jeg har arbejdet fuldtid som psykoterapeut og tantramassør i 10 år, og jeg holder meget af det.

Sammen med Jørn Uhrenholt afholder jeg årligt 10 kurser i tantramassage, ligesom vi sammen driver en uddannelse til tantramassør. 

Jørn Uhrenholt og jeg har sammen skrevet bogen BERØRT – seksualitet som livskraft, der lige nu optræder på litteraturlister på fem forskellige psykoterapeut- og sexologuddannelser. Blandt andet NARM uddannelsen.

I august 2024 udkommer vores nye bog, der hedder Grænser og seksualitet – få sprog til det. Forlaget SYSTIME udgiver bogen sammen med os, og den er rettet mod ungdomsuddannelserne. 

Privat bor jeg sammen med Morten, som jeg har tre børn med, og jeg er både kollega og kæreste med Jørn Uhrenholt.

Det betyder alt i alt, at jeg har stor erfaring med at være i langvarige forhold (henholdsvis 33 og 8 år) med alt hvad det indebærer af op- og ned ture og parforhold, som over tid forandrer sig. For det gør de. Særligt de dynamikker, der står i vejen for kontakt, har min opmærksomhed. Med to partnere på samme tid har jeg haft stor mulighed for at undersøge præcis det.

Samtidig har to af vores tre børn særlige udfordringer, som gør jeg har fået stort indblik og viden om opmærksomhedsforstyrrelser, og hvordan det udfordrer både de direkte og indirekte involverede.

👀 Så hvad får du, hvis du vælger mig i et individuelt forløb?

Du får en engageret erfaren terapeut med en personlig stil, hvor relationen er i centrum. Både klient/terapeut relationen og i al almindelighed. Mennesker bliver til i relationen med andre.

Jeg er optaget af mange ting, men særligt optager det mig, hvad der står i vejen for, at du kan opleve dig selv som hel og et sundt kraftfuldt væsen.

Sammen undersøger vi dine overlevelsesstrategier, hvordan du kommer til at lægge pres på dig selv, det du kommer til at fortælle dig selv som undergraver din kraft, og vi lander det i kroppen som nye sansninger og erkendelser. Man kan sige at det meget mindre handler om at blive den bedste version af dig selv end at komme til accept af dig selv og bevæge dig fremad derfra.

👀 Så hvad får I, hvis I som par vælger mig i et samtaleforløb?

I får en engageret erfaren terapeut med en personlig stil, hvor relationen er i centrum. Både vores og jeres. Jeg vil hjælpe jer med at opdage, hvad det er i dynamikken mellem jer, der står i vejen for jeres kontakt, så I, når den glipper, kan genskabe den.

Jeg vil også kunne guide jer i forhold til mere sanselig kontakt og intimitet, hvis I er interesseret i det.

Seksualitet er for mig helt central i ethvert menneskes liv. Uanset om den er aktiv eller ej. Jeg har let ved at tale om seksualitet, og jeg synes vi skal gøre det, selvom det kan føles lidt usikkert, hvis man ikke er vant til det.

Det tantriske forbinder

Det tantriske forbinder på en måde det hele for mig. Sindet, følelserne, tankerne og kroppens sansninger. Når der begynder at komme balance imellem delene, du forstår dig selv og ved, hvordan du kan regulere dit nervesystem, når det kommer under pres, ja så kan der åbne sig et nyt felt, hvor du mærker, at du sådan set er helt okay, som du er og føler dig forbundet ind en fælles bevidsthed.

Det er for mig det spirituelle lag. Fornemmelsen af at være forbundet med noget der er fælles for os, og som vi alle er del af.

Samtidig er jeg et menneske med begge ben solidt plantet i jorden, og du vil altid opleve mig tage udgangspunkt i det sted i livet, du eller I som par er. Andet giver ikke mening i min verden.

Er du eller er I interesseret i et forløb, hvor vi integrerer både krop, sind og følelser og integrerer det med en forståelse af at være et menneske forbundet med hinanden og måske noget, der er mere end os, ja så er det måske mig, du skal have fat i. Du skriver bare til mig, så finder vi en vej. I første omgang måske bare en telefonsamtale for at finde ud af om vi er et match.

Du kan kigge ind på disse to hjemmesider, hvor du finder mere information.

www.trinedupont.dk

www.dupontuhrenholt.dk

Kærlig hilsen Trine Dupont

 

Jeg er medlem af Dansk psykoterapeutforening https://psykoterapeutforeningen.dk/

Samt certificeret NARM-terapeut

Relevant uddannelse og erfaring

 • Læreruddannet – 17 års erfaring, primært med de største børn og unge og deres familier
 • Et – årig grunduddannelse ved Institut for Krop- og Gestaltterapi
 • 4-årig uddannelse til Oplevelsesorienteret psykoterapeut ved Psykoterapeutisk Institut i Århus og praktiserende psykoterapeut siden 2010
 • Initiativtager til – og leder af en Åben Rådgivning for unge i folkeskolen gennem 3 år
 • 13 års deltagelse i selvhjælpsgrupper for pårørende til alkoholikere
 • To års ledelse af en gruppe for teenagere fra misbrugsfamilier
 • Uddannelse  i tantramassage og Systemisk forståelse ved Mahamudrainstituttet i Nølev.
 • Egen fuldtidspraksis siden 2014
 • Diverse kurser i relation til psykoterapi og tantra. Blandt andet hos Neel Fasting.
 • Deltagelse i udviklingsgruppe (med fokus på meditation og spirituel udvikling) på Nordlyscenteret i Silkeborg gennem 7 år)
 • Leder af kvindegrupper med fokus på sanselighed, kontakt, seksualitet og sind i 5 år.
 • Foredragsvirksomhed (om tantra, sanselig erkendelse, bogen Berørt og om min kærlighedshistorie: I kærlighedens navn)
 • Leder kurser i helkrops/tantramassage og en tantramassage-uddannelse sammen med Jørn Uhrenholt (se her: https://www.dupontuhrenholt.dk/massage-kurser/
 • Sammen med Jørn Uhrenholt forfatter til bogen BERØRT – seksualitet som livskraft https://www.saxo.com/dk/beroert_trine-dupontjoern-uhrenholt_haeftet_9788797327104
 • August 2024 udkommer vores 2. bog: Grænser og seksualitet – få sprog for det (forlaget SYSTIME. Bogen er rettet mod ungdomsuddannelserne)
 • Basis forløb i ISTDP (dynamisk korttidsterapi v. Bjarne Thannel)
 • Uddannet NARM terapeut (Neuro affektiv relations model) med fokus på regulering af nervesystemet og behandling af udviklingstraumer http://www.narm-danmark.com
 • Fast underviser sammen med Jørn Uhrenholt på sexologuddannelsen på Gestaltinstituttet v. Anette Krogh https://www.gestaltinstituttet.dk/
 • Foredragsholder på gymnasier sammen med Jørn Uhrenholt: obligatorisk seksualvejledning med særligt fokus på grænser

Kontakten til dig selv er nøglen til glæde og handlekraft. Når jeg møder dig, inviteres du til at mærke indad og undersøge de historier, du bærer rundt på. Det gælder både, når du møder mig i den psykoterapeutiske samtale og i massagen. Vejene er blot forskellige.

Velkommen

Tantra og psykoterapi og mig

Tantra og psykoterapi og mig

Trine Dupont
Tantramassage og psykoterapi i Århus

8 thoughts on “Hvem er Trine Dupont?

  1. Trine Forfatter

   Taaak Elenah. Jeg er også rigtig glad, sådan helt ind i knoglerne du ved… Håber du har det godt. <3

   Svar
 1. jette R

  Smuk og enkel hjemmeside.
  Enkle og ukomplicerede beretninger om kontakt og sansning…
  Jeg vender tilbage

  Svar
 2. Steffen

  Kære Trine. Tak for en vidunderlig oplevelse. Det var smukt, det var skønt, det var ikke sidste gang.
  Kærlig hilsen,
  Steffen (+60)

  Svar
 3. jens Gydesen

  Hej Trine
  Susanne og jeg vil gerne sige tak for en dejlig fredag, med en sanselig oplevelse i dit behagelige samvær.
  Vores oplevelse har åbent op for nye oplevelser hos os, nye måder at sansa hinanden på, både den af os der modtager, men også den der giver massagen.,,, dejlig,, men i høj grad, også det at man ikke skal noget bestemt sted hen. Blot nyde nuet, om det så er den af os giver eller modtager.
  Vi Susanne og jeg syndes det var en super måde vi fik engageret dagen på. Det at Susanne først fik massage, og et par timer senere fik jeg massage, for til sidst at Susanne og jeg sad derhjemme og fortalte hinanden om vores oplevelse hos dig.
  Tak for en dejlig dag,.
  Kærlig hilsen
  Susanne og Jens

  Svar
 4. susanne og jens

  Hej Trine

  Susanne og jeg vil gerne sige tak for en dejlig fredag, med en fantastik sanselig oplevelse i behagelig samvær med dig.
  Vores oplevelse har åbnet op for nye oplevelser, nye måder at sanse hinanden på, om det så er den der giver, eller den af os der modtager massagen,,,dejligt,,, men i høj grad også det at man ikke skal noget bestemt sted hen, blot nyde nu’et
  Vi synes det var en super måden dagen var engageret på. Det at Susanne først fik massage, og et par timer senere fik jeg massage, for til sidst, at sidde hjemme og fortælle hinanden om vores oplevelse.

  Tak for en dejlig dag
  Kærlig hilsen
  Susanne og Jens

  Svar
  1. Trine Forfatter

   Kære Susanne og Jens
   Selv tak for nogle meget fine timer i selskab med jer. På skift. Det gør mig meget glad, at massagerne giver nyt liv til jer og ny inspiration. Både til at få snakket sammen og til at få endnu mere nærvær og berøring ind i jeres relation. Uden at det skal andet end det.
   Kærlig hilsen Trine

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *