Den røde tråd

Den røde tråd

I meditationen inden massagen i dag sad jeg over for en mand. Rundt om hans håndled havde han en lille rød snor. ”Jeg tager lige denne her af, ellers kommer den i vejen”, sagde jeg. ”Det er den røde tråd”, svarede han. Jeg sagde: ”Så nu fjerner jeg den røde tråd. Måske ER der slet ingen rød tråd, nu fjerner jeg den i hvert fald”.

Dette udløste en vidunderlig omgang latter. Den bare boblede frem i os begge, og vi grinede os igennem det, der var derinde bag den røde tråd, meningen, ideen, jagten på hvad som helst. Det var en slags lettelse. Måske over at den røde tråd (meningen med det hele) blot ER selve livet.

Giver det mening? Ha ha. Jeg bobler stadig.

Kærlig hilsen Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *