I denne søde juletid: Lidt om markedsføring og loven om tiltrækning

I denne søde juletid: Lidt om markedsføring og loven om tiltrækning

For et stykke tid siden holdt jeg mit første foredrag om tantra. Det gik godt, synes jeg. Jeg havde det godt i det. Bedre end når jeg tidligere har formidlet noget.

Det fik mig til at tænke lidt. At der var en forskel. Da jeg var lærer, formidlede jeg noget, jeg havde læst i en bog. Tit i flere bøger og altid med tanken om, at jeg da godt kunne have læst en bog mere. Og at jeg håbede, jeg kunne svare på de spørgsmål, der ville komme, for ellers var jeg jo ikke nok inde i stoffet.

Mit foredrag var bare helt anderledes. Intentionen var egentlig ikke at formidle noget som helst, og slet ikke at fortælle andre mennesker om alle lyksalighederne ved tantra. Men blot at stå i mit eget lys med det der var. At der så faktisk viste sig at være noget derinde i mig, var jo heldigt. Forskellen bestod i, at det der kom, kom fra et andet sted i mig. Det kom fra et sted, hvor alt er, som det er, og der dermed intet var, jeg skulle huske. Ret fedt faktisk.

Det fik mig til at tænke på Loven om tiltrækning. For mig er den helt central i tantra. Jeg øver mig i at stå i mit eget lys, at kommunikere ud hvad jeg laver og tage den ”pris” for det, som får mit energisystem (som består både af penge – og energi inden i mig) til at hænge sammen. Har jeg ikke energi til mange massager, sætter jeg prisen lidt op, og så får jeg lidt færre massager. Og så bruger jeg ellers min energi på at kommunikere det, jeg laver, dele ud til dem, der vil, og at undersøge og gå med de nye ideer, som opstår i mig. Indtil videre har dette virket godt. Jeg er ikke i underskud særlig længe, før det bliver vendt igen. Syv ni tretten. Det betyder også, at det, jeg arbejder med, på forandrer sig hele tiden, og at min opgave bliver at være opmærksom på, når jeg får en ide. Enten ved at undersøge ideen straks, eller lægge den lidt væk, for så at tage den frem senere igen. Men ikke at ignorere den, fordi jeg bliver bange for, om jeg nu kan gennemføre den, men i stedet se på den frygt, der måske opstår i mig ved tanken om at gøre noget nyt.

Jeg har ikke en mission om at udbrede kendskabet til tantra eller at højne og videreudvikle kvaliteten af den. Det første forbinder jeg med at tage patent på en sandhed (noget er mere sandt end noget andet) og det andet med en bedømmelse. Jeg har min måde, og den tiltrækker dem, den skal tiltrække. Andre tiltrækker andre på andre måder, fordi de gør noget andet. Det er så fint.

Kærlig hilsen Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *